Bolesť zuba po dentálnej hygiene

pattrreezz
13. sep 2023

Dobrý deň,chcem poprosit o radu pred tyzdnom som mal dentalnu hygienu a prekvapivo som po nej nemal ziadne komplikacie ako citilive zuby a tak,ale teraz ma pri jedle začal boliet horny 1 alebo 2 zuby,(6-7mička zub ) ani nie tak zuby ako skor pri jedle to boli akokeby v koreni zubu alebo hlbšie v ďasnách.Mal niekto podobnu skúsenosť.Pred dentanou mi vraveli ze mam inak zdravé zuby,žiadne kazy,tak teraz neviem či to je stále stav po dentálnej alebo čo sa deje.
Za radu ďakujem.

lusyyy36
13. sep 2023

@pattrreezz ja tak minulý rok, na druhy den po dentalnej bolest zuba, do 4 dní mi opuchla celá strana, najskôr mi to rezali, potom trhali. Dovtedy som nemala žiadny problem

pattrreezz
autor
13. sep 2023

@lusyyy36 Tak teraz ste ma trocha vystrašila popravde

lusyyy36
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lusyyy36
13. sep 2023

@pattrreezz no, ved som aj povedala, že už na dentalnu nikdy nepojdem. Lebo to co som si vtedy vytrpela neprajem nikomu

balerina77
13. sep 2023

dentalna hygiena nikdy viac, uz odhalene krčky mi odhalili - otvorili ešte viac, takže NIKDY viac, nemohla som studene, teple, všetko ma bolelo, neskutočna citlivost, a to všetko z odhalenych krčkov, to iste moj otec, najskor vytešeny z toho, zaplatil 90 eur a do tyzdna sa škrabal po stenach od bolesti, nakoniec aj o tie zuby prišiel, sice uz mal začiatočnu paradentozu ale ta dentalna mu cely proces rozpadu urychlila vo vyraznej miere ....

pattrreezz
autor
13. sep 2023

@lusyyy36 Tak zatial to boli len dneska a pri jedle,tak snad nebudem podobný prípad ak to bude pokracovat pojdem nazad do ambulancie zistit kde je problem

bbebe
13. sep 2023

u mna to iste. odhalili sa mi krckove kazy, citlivost strasna. stale som u zubara co stale daco mam.

lubkovaandrejka
13. sep 2023

@pattrreezz ja chodim na dentalnu pravidelne 1-2x rocne, asi 8 rokov.. jeden, max.2 dni boli zuby citluvejsie aj boleli pri jedeni, ale na dalsi den to preslo. Po dentalnej odporuca kupit si tuto ustnu vodu, ak ma clovek problem, je to na regeneraciu dasien. Skus, hadam pomoze 🙂

pattrreezz
autor
14. sep 2023

@lubkovaandrejka Ďakujem pekne za radu.No mna praveže hned po dentalnej neboli nič,ani bolesť ani citlivosť.Az teraz po takmer tyždni čo sa mi zdá divne…