Bolesť zuba na dotyk. Čo mi pomôže?

lia_nka
1. júl 2020

Ahojte baby boli ma zub ale tak trochu inak ako keď máte bolesť mam ten zub ako keby taky vystúpení z ďasna a boli to len na dotyk alebo skus nemôžem ani rozprávať pretože ako náhle sa trošku dotknem toho zuba neznesiteľné to boli.. Ja ani nemám bolesťi jak keď vás normálne boli zub len proste na ten dotyk a tak mi v ňom pulzuje volala som zubárke vraj ma veľa a nemôže ma teraz zobrať áno moja zubárka je krava a beriem už od nej kartičku nemám na ňu nervy dokaslala mi všetky zuby chcem sa opýtať čo by mi okrem liekov lebo to nezaberá pretože aj tak to boli na dotyk mohlo trošku uľaviť?

s_a
1. júl 2020

Tak skus hladat zubára, co ta vezme hneď, nemusíš mať nijakú kartičku teraz

kiki68
1. júl 2020

@lia_nka niekoho ineho riesit, na dotyk je nerv. To vyberu a budes napichana anestetikami. Zub ostane.

lia_nka
autor
1. júl 2020

@kiki68 aj ona niečo do telefónu hovorila že to je nerv a ešte tak s kľudom no vytrhnúť treba skúsila by som tu zubnú pohotovosť mate skúsenosti?

alana1
1. júl 2020

no zapal tam urcite bude, bud nerv v zube alebo medzi zubami...ja som to mala v juni na mrtvom zube, tiez bolelo na stlacenie aj na poklop, pulzovala bolest a na rtg sa ukazal zapal medzi zubami, potom som opuchla a nakoniec ten zub musel ist von ....rana sa mi hoji uz 3 tyzden, a hoji sa zle, presne kvôli infekcii ktora bola celkom kvalitna...antibiotika uz zubari tak masivne nepredpisuju kedze ak je lozisko v zube tak je to len docasne riesenie...

kiki68
1. júl 2020

@lia_nka zubna pohotovost ako kde, obvolala by sok par sukromnych zubarov, tam kde maju viac ludi a neni len jeden lekar. Ze by vzali akutne. Mne takto ten zub bez nervu funguje uz 7 rokov cca .

moonlight1210
1. júl 2020

@lia_nka moze to byt aj tym, ze ti ten zub odumrel. vtedy na zaciatku je takto strasne citlivy a velmi boli. az takymi sklbavymi bolestami.

amelia000
1. júl 2020

@lia_nka teraz som nieco podobne riesila a bol to zapal z loziskom. Dr. Vytiahla nerv a narezala nad zubom nech ma odkial ten bordel ist. Zub ostava a uz sa to lieci no vyzerala som ako kacer donald.

linda2766
1. júl 2020

@lia_nka ja som to mala tiez teraz...a teraz to mám menej uz mozem trochu kusat ale piatok idem zubarke tak som zvedavá co mi povie...

lia_nka
autor
3. júl 2020

No baby už na dotyk to boli menej o dosť len opuchlo mi dasno a mam v noci hroozne bolesti mam kamarátku ona je asistentka zubarky a povedala že ten zub mi odumiera že tam treba vytrhnúť nervy objednala som sa k tej zubárke a uvidíme