Dobry den. Chcela by som sa opytat niekoho kto toto prezil tiez. Dceru boli spodna 8 je aj opuchnuta bola u zubara kde jej urobili rtg kde on zistil ze jej zub nemoze vytrhnut lebo je pri nejakom nervy ktory keby poskodil by mohla ochrnut polka tvare zubar bol inac stomatochirurg ale mna by najviac zaujimalo ci jej antibiotika trochu pomozu stlmit tu bolest predpisal amoksiklav 2x1000 ze sa ma v piatok ozvat. Dakujem.
@floki1994 toto je siroko daleko najlepsi zubar isla k nemu sukromne nepatri k nemu len robi u neho sesternica tak ju tam posunula. Ano bude to riesit v dohladnom case so specialnou klinikou kde jej ho odstrania operativne len som chcela vediet ci do toho casu zaberu atb. Dakujem.
Ahoj tak antibiotiká by mali ten zápal preliečiť a teda aj bolesť by mala zmyznúť,tak zatiaľ by to malo pomôcť kým by sa nevytvoril ďalší zápal,ale pokiaľ by sa do ďalšieho zápalu vyriešilo chirurgicky tak by k ´dalšiemu zápalu prísť nemalo.
Ja len že z dlhodobého hľadiska to bude treba vyriešiť.. ešte by tu bola alternatíva vytrhnúť sedmičku a osem sa posunie na jej miesto. Aj mne tak trhali. Samozrejme za predpokladu že je osmička vporiadku. Sa čudujem že to zubár nenavrhol.
@alison11 ano riesime to ale volne terminy teraz jedna katastrofa idu dovolenky
Držím moc palce aby sa to čím skôr vyriešilo a dcérka mala šťastný úsmev bez bolestí.
Mozte mi dat kontakt prosim na tu kliniku? Tiez mam problem a bojim sa to riesit len s obycajnym zubarom.
@gabrielamodrykonik zvolen Duomed
@gabrielamodrykonik 750 eur bez ct a ze treba aj to
Ja som to tak mala...antibiotika jej dal lebk tam ma zjavne aj zapal ako sa jej prerezava a tlaci...mali.by pomoct ...otazne je ma v tej sanke dost miesta aby sa tam vosiel? Lebo toto je len take docasne riesenie..ten zubok sa tam tlacit bude...mne dokonca zlomil 7micku ...nakoniec sme to urobili tak ze 7 micka isla von a 8micka sa tam pekne vosla a nahradila tu sedmicku. ..urcite si treba ist po nazor aj k inemu zubarovi..ja som bola u troch ze co s tym 🙈