Bolest zuba na teple a studene
Ahojte, od rana ma zacal pobolievat zub na teple. Myslite si,ze s tym vydrzim do stvrtka? Skor sa k svojmu zubarovi nedostanem. Myslim si,ze je to zapal zubnej drene alebo nieco obdobne.
No veľmi nie. Ja som mala zápal a od piatka do pondelka, našťastie nečakala som dlho a dostala som liečivú vložku a mala som pokoj. Choď na pohotovosť ak tvoj neberie akútne prípady. Môj berie každé ráno od pol 8 do 9
@deti95060810 a co potom? Predpokladam,ze zub uz bol mrtvy. Ci nie?
@sisska96 moj berie pripady, lenze ja som odvestovana. No,aj pohotovost je moznost, len mne tu liecivu vl9zku museli vzdy vybrat, vzdy som mala reakciu na nu. A zubar je skvely, tak rada by som to s nim poriesila ked ho poznam
Fu tak to je celé zle. Bolesť zubu je hrozné. Vyskúšaj nalgesin S, pomaha na pár hodín
@sisska96 jaaj dofrasa, beriem lieky, ku ktorym dochadza k interakcii a nemozem ani Nurofen, Ibalgin ci Nalgesin, jedine paralen a ten nepomaha. Ja asi umrem 😀
fuuuuu paralen je velmi slabýýýý. Neviem či máš kaz, ale skušaj tam dať klinček. a uvar si zelený čaj a daj ten filter na zub. Ja som mala liečivú vložku s klinčekom, pomáha
@sisska96 ved to,zevparalen absolutne nezabera. Dobry napad s tym klincekom, vdaka skusim ;)
áno zápal...mne pomáhala chladná voda - vyskúšaj možno pomôže
po 3 dňoch bolesť prestala