Ahojte.to teraz ako naschvál začal ma bolieť zub je blombovany. No boli a teraz čo mám robiť či vôbec zubári robia či má vezmú koli koronavirusu
To je fakt úžasné, len tak prísť o zub, ktorý by sa dal normálne opraviť. Som zvedavá dokedy to takto bude.
@tina7729 jedine trhať sa môže... aj to je lepšie ako sa Skrúcat v bolestiach alebo si nebodaj trhať doma zuby 😬
ved zavolaj svojmu zubarovi a uvidis, co ti povie.. mne vcera poslala nasa zubarka sms, ktoru zrejme posielala vsetkym aktualne objednanym (mala som termin na 1.4.), ze rusi vsetky terminy do konca aprila, samozrejme bolestive a vazne pripady bude riesit po telefonickej dohode.. mna nastastie nic neboli a potrebujem iba dokoncit jeden zub, kde mam docasnu plombu, takze to vobec neriesim a som rada, ze sa dr.chrani.. sama som jej chcela v pondelok volat, ze teraz radsej nepridem 🙂
Tak zajtra má zobere som zvedavá či ozaj ho bude trhať🤔😔
Ja mám tiež boľavý zub. Mám tam ževraj zápal. Bola som na pohotovosti. Nevrtaju. Iba trhajú. Dali mi antibiotiká. Aby som vydržala kým to všetko pominie. Super, že?
@jaja1991 Však toto ma trápi, predné zuby, ktoré idú v pohode opraviť a kvôli tomuto prísť o predný zub? Strašné mi to príde celé. A tie antibiotiká dobre že ti zaberajú. Len to nie je trvalé riešenie, len dočasne. Dúfam, že to nejako vymyslia, lebo ma poraziť ide. Ja som vždy bola zo zubov na nervy. Človek do toho vráža nemalé sumy, presviedčajú ho neustále, že nie trhať ale opraviť čo sa dá a potom toto. Ach jo.
Normalne si zavolaj zubarovi a on ta isto vezme. Nemozes predsa takto trpiet
bolestivé prípady robia,len či ho rovno aj nevytrhnú je otázne,vrtanie a plombovanie sa neodporúča,lebo nemajúp ochranu......volaj zajtra na zubnu pohotovosť