Bolesť zuba a koronavirus - čo robiť?

tina7729
28. mar 2020

Ahojte.to teraz ako naschvál začal ma bolieť zub je blombovany. No boli a teraz čo mám robiť či vôbec zubári robia či má vezmú koli koronavirusu

janinah
28. mar 2020

bolestivé prípady robia,len či ho rovno aj nevytrhnú je otázne,vrtanie a plombovanie sa neodporúča,lebo nemajúp ochranu......volaj zajtra na zubnu pohotovosť

tslobik
28. mar 2020

To je fakt úžasné, len tak prísť o zub, ktorý by sa dal normálne opraviť. Som zvedavá dokedy to takto bude.

weisovameggy4444
28. mar 2020

@tina7729 jedine trhať sa môže... aj to je lepšie ako sa Skrúcat v bolestiach alebo si nebodaj trhať doma zuby 😬

janage
28. mar 2020

@tina7729 odkiaľ si? V Kosiciacj alexiacreative za urcitych vopred splnenych podmienok osetruju a nie len trhaju.

janage
28. mar 2020
belllinka
28. mar 2020

@tina7729 mna od utorka bolel zub, v piatok som tam volala a ze ma vezmu, netrhal, vycistil mi zubne kanaliky a dal liecivu vlozku. Skus si zavolat k svojmu. Ale zda sa mi, ze som pocula, ze od dnes maximalne trhaju.

luccija
28. mar 2020

@janinah aký je rozdiel, že je pár cm od tvare, ak by bol človek chorý lekár ochorie či trhá či plombuje či nie?

janinah
28. mar 2020

@tslobik tak nechsapáči,postav sa ty na to miesto zubára a nechaj na seba nadýchať koronu ....ach,ľudia....

luccija
28. mar 2020

@tslobik a ešte Ta to vyjde lacnejšie, keď vytrhne lekár má charakter😂nechce sa mi veriť, že nemajú aspoň základné ochranné pomôcky.

fokuska
28. mar 2020

@luccija Pri vrtani sa vsade siri aerosol - mikrokvapocky. Pri trhani nie.

tslobik
28. mar 2020

@janinah Ja osobne by som s tým problém nemala.

nikaeli
28. mar 2020

ved zavolaj svojmu zubarovi a uvidis, co ti povie.. mne vcera poslala nasa zubarka sms, ktoru zrejme posielala vsetkym aktualne objednanym (mala som termin na 1.4.), ze rusi vsetky terminy do konca aprila, samozrejme bolestive a vazne pripady bude riesit po telefonickej dohode.. mna nastastie nic neboli a potrebujem iba dokoncit jeden zub, kde mam docasnu plombu, takze to vobec neriesim a som rada, ze sa dr.chrani.. sama som jej chcela v pondelok volat, ze teraz radsej nepridem 🙂

tslobik
28. mar 2020

@janinah Ale taký silný zápal môže spôsobiť zápal srdcového svalu a iné problémy, ktoré sú nebezpečnejšie ako vírus.

fokuska
28. mar 2020

@tslobik Nikto ti nekaze ostat so zapalom. Ak je to vazne, tak zub vytrhnu.

tina7729
autor
29. mar 2020

Tak zajtra má zobere som zvedavá či ozaj ho bude trhať🤔😔

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja1991
29. mar 2020

Ja mám tiež boľavý zub. Mám tam ževraj zápal. Bola som na pohotovosti. Nevrtaju. Iba trhajú. Dali mi antibiotiká. Aby som vydržala kým to všetko pominie. Super, že?

tina7729
autor
29. mar 2020

@jaja1991 no pekne😢😢

tina7729
autor
29. mar 2020

@jaja1991 a nechcela si ho vytrhnúť?? Mňa tak boli že by som si ho sama už vytrhla no do zajtra vydržím idem k zubárke som zvedavá čo povie

jaja1991
29. mar 2020

@tina7729 spomínala, že len trhajú, ale ja by som si predný zub určite nedala len tak vytrhnúť, keď sa to dá len vyvrtat. Tie antibiotiká beriem už tretí deň a pomaly zaberajú. Už tak nebolí

tslobik
29. mar 2020

@jaja1991 Však toto ma trápi, predné zuby, ktoré idú v pohode opraviť a kvôli tomuto prísť o predný zub? Strašné mi to príde celé. A tie antibiotiká dobre že ti zaberajú. Len to nie je trvalé riešenie, len dočasne. Dúfam, že to nejako vymyslia, lebo ma poraziť ide. Ja som vždy bola zo zubov na nervy. Človek do toho vráža nemalé sumy, presviedčajú ho neustále, že nie trhať ale opraviť čo sa dá a potom toto. Ach jo.

jaja1991
29. mar 2020

@tslobik hovorila mi aj doktorka na tej pohotovosti, že treba vydržať. Ale keď človeku už ani spať sa nedá pri tých bolestiach a čo sú od bolesti lieky, tak ani nezaberajú

tslobik
29. mar 2020

@jaja1991 Ja som tak aj rozmýšľala keby malého začal bolieť trvalý zub, čo potom by bolo. Dieťaťu vytrhnuť zub? Neviem prečo ma to napadlo. Lebo ja mám vždy smolu so zubami, vždy ma rozbolel napr. na dovolenke, cez sviatky a pod.

tina7729
autor
30. mar 2020

@jaja1991 mňa tak už boli že späť nemôžem ani túto noc čo som už plakala od bolesti.tabletka zabere na chvíľu aj to nie úplne

tina7729
autor
30. mar 2020

@jaja1991 ja ho mám vzadu neriešim chcem ho vytrhnúť

barruna
30. mar 2020

Normalne si zavolaj zubarovi a on ta isto vezme. Nemozes predsa takto trpiet

tina7729
autor
30. mar 2020

@jaja1991
@nikaeli takže bol to vedľa zub podľa rengenu nie ten čo som myslela.tuto noc som nespala co to už tak neznesiteľné bolelo. Vybrala mi nervy.no boli to stále tak dúfam že aj ten druhý nebude napadnutý

nikaeli
30. mar 2020

@tina7729 fuuu, tak to drzim prsty ❤ skore uzdravenie!

tina7729
autor
31. mar 2020

@nikaeli ďakujem