Uz som zufala :( uz tyzden ma boli zub :( v nedelu som bola na pohotovosti kde mi robili rentgen zuba a vyberali mi nerv .... len bolest nepresla tak som sla k mojej zubarke a ta mi vybrala este nerv co mi tam nechal zubar z pohotovosti ... potom mi zub uzavrela.... len mna to stale bolelo ta som sla vo stvrtok k mojej zubarke ale mala dovolenku tak som sla k inemu a ten mi vypln vybrtal a nechal otvoreny zub a beriem antibiotika ... prosim co mam uz robit ?
Mne takto liecili dlho zub aj vybrali nerv zbytocne som trpela a nakoniec isiel aj tak von a dcere tak isto
Dala by som ho vybrať tieto saskarne čo tu píšes by som určite nepodstupovala....
Skus vyplachovat ysta Clirazil, tak nejak sa to vola, vyborne hojive, dostat v lekarnu, cca 3eura
nech ti ho vyberu, ak je vzadu. Zbytocne budes trpiet a aj tak nakoniec pojde von. Vyplachuj si usta propolisom, a ak mas ozaj silne bolesti, kup si prasok Flector Rapid - tento jediny mi na cely den pomohol s bolestou. Nesmie sa ale uzivat dlhodobo..
@veva1111 ak tam mas zapal,tak jedine cakat pokial lieky zaberu..neprejde to tak rychlo