Ahojte prosím vás bolí ma pod ľavým rebrom neviem ci to môže byť podráždený žlčník alebo co občas mi to vystrelí do lopatky k Dr určite pôjdem len ci mate skúsenosti blíži sa mi aj menstruacia a pred menštruáciou ma vždy niečo pobolieva no vždy to hneď prestane mam aj silné úzkosti poslednú dobu trpím panickou poruchou len ci mate niekto skúsenosť dala som si aj algifenove kvapky nie je to nejaká moc silná bolesť skôr také jemne pobolievanie už má aj pobolieva brucho ako pri ms ďakujem za odpoveď
@iwanka222 pardon pomýlila som sa myslela som pod pravým rebrom len neviem ako opraviť príspevok
Áno, žlčník môže vystreľovať až pod lopatku. Ak mávaš podráždený žlčník, je fajn mať doma kvapky Cholagol, alebo žlčníkový čaj. 😉
@andri7 práveže sa mi to stalo prvý krát lebo ja som včera s prepáčením všetko možné požrala 😂sladkosti tortillu a nič také doma nemám okrem algifenovych kvapiek
@nikuskaakolarova Čo mätový čaj?
Všetko je raz po prvý raz 😉 Držím palce, nech to prejde
@andri7 mam kadejaké čaje ale mätový asi nie 😂
@nikuskaakolarova Algifenove kvapky si môzeš dať,mne ich dali na pohotovosti pri prvom zachvate.
@gaaaa áno dala som si 🙂a ako sa u vás prejavoval ten záchvat prosím vás a koľko kvapiek algifenu mňa len tak trošku pobolieva dúfam ze to nebude horšie
@nikuskaakolarova áno je to pravdepodobne žlčník. Ja mám tiež s tým problém a zvykne mi pomôcť no-spa, algifen kvapky ja si dávam 30 kvapiek ale to mám od lekára nakazené.
@nikuskaakolarova Začalo ma pichať ani nadýchnuť som sa nemohla vyrážalo mi to pod pravú lopatku a na hruď.Dala som si 20-30kvapiek do operácie som na nich fungovala našťastie to netrvalo dlho.
@juliastrakovave jaj tak lebo ja mam doma tie kvapky preto lebo som mávala zvieranie žalúdka a v lekárni mi kazali dávať 25 kvapiek takže cca 25 kvapiek bude stačiť na ten žlčník
@gaaaa to aj zatiaľ nemám dúfam ze ani nebudem už mám operaci a doktorov dosť
@nikuskaakolarova Ja tiež.Ale to môže byť len podráždený z jedla,ale ak by neprestávalo radšej ísŕ k dr.
@gaaaa no tak vyzerá ze kvapky zabrali lebo včera som mala aj riedku stolicu a dnes už normálnu
to bude pankreas aj môj brat mal take bolesti
stolica pri chorom pankrease je raz ako hnačka inokedy sa neda dostať s čriev vonku nafuknute brucho plynatosť a bolesť lopatky na ľavej strane a aj bolesť ľavej nohy take ako tupa bolesť to je pankreas take priznaky.
@dilino vyssie som napísala ze som sa pomýlila boli ma pod právym rebrom pravdepodobne žlčník ale kvapky našťastie zabrali 🙂
@nikuskaakolarova áno to kľudne môžete si dať tých 25- 30 kvapiek
@nikuskaakolarova ahoj ak ta boli pod pravym rebrim tak ide o zlcnikovu koliku mas kamene
@nikuskaakolarova Pod lavym rebrom je pankreas.