Ahojte mali ste niekto bolesť zuba ktorý bol na oko zdravý? Teraz som si umývala zuby a troška sa mi zdalo že jemne jeden bolesť a potom ako som dala zuby spolu (zavrela ústa) tak jeden začal bolesť a hneď to aj prešlo ,,, čo to môže byť? Nestretli ste sa s tým? Ďakujem
zápal nervov ?
@banderaska29 úplne zdravý,biely zub, nikdy ma nebolel a žiaden kaz tam nevidím tak neviem či je možné že sa nervy zapália,,,, ako je pravda že vedľa neho nemám zub od decembra teraz mám problém na druhej strane tak využívam viac tuto stranu tak možno z námahy alebo čo
@viestta netuším, ďasno ma nebolí mohlo by to byť aj to?
Možno odhalený kŕčok. Skús pastu elmex alebo nejakú podobnú. (osobná skúsenosť)
a ako vies ze nemas kaz, potvrdil ti to zubar? Ak ti zubar potvrdi ze tam nie je kaz, tak je to sposobene bud zapalom dasna, odhalenym krckom. Stat sa to moze hocikedy A ked vravis ze vedla neho nemas zub, tak to bude odhaleny krcok alebo to dasno po trhani
@katulienkax ale pol rok od trvania nič a zrazu?
Rtg ukáže.
@katulienkax ale po polroku od trvania? Skôr to ďasno si myslím ale nieje červene
Ahoj ako tvoj zub? Tiež ma bolí Dolná 5 ktke vedľa vytrhnutie 6 ....RTG s ct zubov ukázalo že je ok 🙈
@mkiki ahoj viac sa odvtedy neozval :D takze asi ozaj nejake pretazenie tej strany v tej dobe alebo co … a vythli ti ti 6ku kedy? teraz niekekdy?
Nie ....už dávnejšie....cca 5 rokov dozadu. Mám tam teraz implantát a na korunku čakám...takže keď hryziem často je práve 5 zatazovana
zapalene dasno nemas?