Bolesť zápästia

luckalucka5718
31. júl 2021

Zdravím nestretol sa niekto s týmto alebo nevie niekto niečo poradiť?
Pred 10 rokmi som si zlomila lavu ruku v zápästí. Som lavacka. Mala som aj sadru, zrasty to dobre. Bolesť preslo vsetko okej.
Pred 3 mesiacmi sa mi narodila dcéra a ako ju každý deň dviham tak ma boli to zápästie. Už ako som prišla z pôrodnici. Miestami ako by mi kŕč ťahal do palca alebo niekedy aj do lakťa.

irusa
31. júl 2021

Preťaženie

martaturi
31. júl 2021

Môže to byť aj od chrbtice z námahy, nemusí to ani súvisieť so zlomeninou. Pevné zdravie prajem 🍀

tehotna40
31. júl 2021

Nemyslím si ,že to súvisí s tou zlomeninou. Tiež som to mala, skončilo to obstrekom, ale bolelo to ako šľak asi 4 dni som nevedela ruku ani zohnut, ale už je dva týždne dobre " klop klop". Držím palce.

carduelis
31. júl 2021

Pozri si de Quervainov syndrom, je to casta “choroba” novych mamiciek, uz 2x som to mala. Pomohla injekcia a mesiac orteza.

andreatytler
1. aug 2021

@luckalucka5718 Pretazene zapastia su bezne u mamiciek novorodencov. Treba si len odlahcovat ruku tak vela ako sa da. Kojit poleziacky alebo na vankusi. Pouzivat obe ruky a striedat ak napriklad uspavas na rukach... alebo satka/nosic ti velmi pomozu. Ja som si tiez kupila rukavicu s dlahou.
Mne to preslo same... ale potom sa mi pretazili lakte a ked to preslo, tak ma chytila krcna chrbtica a ked to preslo, tak ma seklo v krizoch... 🙂
Je to zaberacka starat sa o drobca.