Bolesť žalúdka počas menštruácie

colostru
25. dec 2021

Ahojte, stretli ste sa prosím niektorá po pôrode s tým ,že počas menštruácie máte bolesti žalúdka hlavne v noci,ale aj cez den,je vám nevoľno,pocit na zvracanie? Konzultovala som to aj s gastroenterológom,zobral mi vzorku na helicobactera ten bol negatívny a ďalej to nejak neriešil. Po sviatkoch sa mu samozrejme zasa ozvem ,len sa chcem popýtať ,či nemáte niektorá podobnú skúsenosť?
Ďakujem za každú reakciu.

matovicova
25. dec 2021

@colostru bolesť žalúdka nemam, ale nevoľnosti a pocit n zvracanie ano

verjan
9. okt 2022

@colostru ja mam nieco podobne už 3 mesiace, pár krat sa to obajvilo po menzese, k lekárovi sa ešte len chystam. Podarilo sa to vyriešiť?

margaretka
10. dec 2023

Tiež mávam bolesti, zistilo sa vám niečo z čoho? Je to taká bolesť ako pri probléme s trávením alebo črevnej viróze , bolesť mdloby kŕče v žalúdku .... Mne to trvá prvy a druhý deň , nikdy som to nemala len posledné 4 menštruácie

pictbridge
10. dec 2023

Deň pred a prvý deň mam bolesti žalúdka mam hnačky tento mesiac som skoro odpadla tak mi prišlo zle z ničoho nič ale viem že to sú stavy pred menštruáciou žiaľ.

margaretka
10. dec 2023

Podľa mňa to nie je v poriadku ak takéto stavy žena nemala 10-15r a zrazu pravidelne , väčšinou čreva hnačka kŕče v podbrušku migréna kríze ....ale žalúdok zavrate a kŕče v žalúdku ....neviem