Dobry den uz treti den ma boli zaludok a je mi nevolno .ms mi vcera skoncila uz len spinim. Popichava ma uz asi 2 roky vpravo dole ( vsetky vysetrenia vzdy neg) . Vzdy ma vystrasi ci to nie je slepe crevo ,avsak vzdy ho vylucili .pichanie je aj teraz slabe,stolicu aj vetry mam . Citim to skor pod pupkom troska napravo . Po gyn,chir stranke vsetko ok fokonca aj na gastre vsetko ok robili hadicu do zaludka . Uz len kolono jedine alebo sibo vysetrenie .. Este ma caka ct chrbtice. Nema niekto skusenpst poradit co to moze byt? Co si dat? Dakujem
@laurikalalinka dakujem mne sa od vtedy zlepsilo zaludok boli len vecer a vcera som si zacvicila na chrbat cviky a ux to tak nepicha ..takze asi musim zacat cvicit cviky :/ pre mna je strasiak ux slepe crevo...uz 1,5roka chodim po doktoroch s tymto problemom a slepe crevo vzdy vylucia. A vzdy ked ma zacne trosicka dole pichat hned zase len nan myslim (mam panicku poruchu) .
ja mam toto teraz uz treti tyzden...3x pohotovost slepe crevo to neni...tiez som bola na gastro tam nic...o dva tyzdnd idem na kolonoskopiu....tiez ma boli vpravo dolu...ale mna dost bolia aj krize🙁 ct mi robili brucha...krv...zatial teda nic...tej kolonoskopie sa strasne bojim...
@skorpionik30 presne toto aj ja ..ct brucha negativne chrbat dole boli ted askor panva .a na kolono sa bojim objednat :( bojim sa tej bolesti ako slak :(
Skúsiť teplo na bolestivé miesto...väčšinou vpravo je slepé črevo,ma nebolelo nič,len nadránom slabá bolest akoby od chrbta a potom začalo napínanie na zvracanie, chytila som zapal na začiatku,hneď operacka,môže byt aj cysta na vaječníku,pri MS môže bolieť...