Bolesť žalúdka

lajka65
26. feb 2022

Ahojte.mam bolesti žalúdka cca 3 mesiac hlavne ráno keď vstanem,začína to napinanim na vracanie,nechutenstvo.schudla som 7 kg do dnes,lebo ma 3 mesiace bolela hlava ,užívala som lieky na bolesť ,u lekára som bola asi všade ,sono brucha ok,ronteg brucha ok,krvné testy trocha zvýšené pečeňové ,a nízky draslík,predtým ,CT hlavy,mr hlavy ok,štítna ok,očné ok,som 3 týždeň po operácii dutín ,ale napínalo má aj pred operáciou,ide o to že skrz tých dutín nemôžem ísť na gastro lebo ešte neviem dýchať nosom,mám ho upchatý ....beriem od dr.flavobion,draslík kapsule 2 krát denne .dneska som si nasadila aj chlorelu vraj pomáha na trávenie ,pijem Budiš vodu na žalúdok aj repikove čaje ,po Tom všetkom stále mám strašné nechutenstvo.poradite dačo?lebo môj lekár nevie čo ďalej .....len že mám. Ísť na urgent alebo vziať liek ...

lyci
26. feb 2022

@lajka65 to je ta pecen. bolesti hlavy, nechutenstvo, pocit na zvracanie, zvracanie. a este mas aj zvysene pecenove testy. na sone bola pecen ok? pozri este raz vysledky zo sona. ja sa s rovnakymi vecami trapim uz rok a konecne som sa dostala na MR pecene a cakam na prve vysetrenie na hepatologii

lajka65
autor
27. feb 2022

@lyci na sone mám všetko ok,aj pečeň aj slezinu aj ,proste cele brucho je ok....pred týždňom a pol som brala antibiotiká 1000mg....čiže tie zvýšené pečeňové pripisujú tomu,lebo pred troma týždňami som odbery mala ok...a už tiež mi bolo tak zle.vlastne zle mi od decembra.