Bolesť zadnej časti hlavy

petushqa2710
12. aug 2020

Ahojte.. Poslednu dobu mávam dosť silné bolesti zadnej časti hlavy, zahmli sa mi pred očami a strácam koordináciu. Po chvíli to prejde, no stalo sa mi to už aj keď som soferovala preto mam čoraz väčšie obavy. Na vyšetrení mi nebolo nič zistené vraj to moze byť spojené s krcnou chrbticou.. Nemáte skúsenosti, pripadne aké lieky na to zaberajú?

severinav
12. aug 2020

@petushqa2710 ahoj, urcite to nenechaj len tak a ries to, ci uz ti spravia MRI krcnej chrbtice alebo rovno CT hlavy, toto nie je sranda.

danielahamar
12. aug 2020

Dobrý masér by to mal spravit😉

sidicek
12. aug 2020

Aké vyšetrenia ti robili? Aj cievy mozgu?

jana_eyre_2
12. aug 2020

No s tým sa neuspokoj, že ti povedali od čoho to byť MOZE.. nech ti urobia magnetickú rezonanciu hlavy, aby sa vylúčilo niečo nebezpečné, zoberú krv a uzavrú diagnózu, nie že len budú hádať..

Moji obaja rodičia mali v mladom veku mozgové porazky, preto žiadne takéto príznaky neberiem na ľahkú váhu.. našťastie ani moja neurologicka, ja mávam migrény, aj dnes mám jednu už za sebou našťastie.. tam niekedy býva aj zahmlenie pred očami, mňa bolieva aj vzadu a to mám aj od krcnej chrbtice, ale aj hormonálne.. ale tá koordinácia, to znie nebezpečne - ja som to mala iba raz, ale bez bolesti a ležala som v posteli .. ako som sa postavila, hlava mi letela na stenu, to som sa veľmi zľakla a veru som sa potom aj dosť bála šoférovať, ak by sa mi to stalo za volantom, tak to by z toho bolo 100%nestastie.. veľa zdravia želám..

(Este som si spomenula, keď sa mi narodil tretí syn, tak som veľmi malo spala - vtedy som mala tiež tocaky.. máš dobrý spánok?)

megyi1711
13. aug 2020

@petushqa2710
Mala som take stavy bolo to od krcnej chrbtice ale moja dr ma poslala na rehabilitácie aj ma tam jeden dr napraval pomohlo to...mavam to aj teraz, zvykne ma to boliet hlavne odkedy som na materskej a natahujem sa s malym...ale ked je zle,idem na masaz a na cas mam pokoj..chodim na thajske ale nie na klasicku thajsku masaz ale chrbat a šija a to je super presne mi to vedia dobre trafiť rozmasirovat..