Ahojte. Zakladam túto tému lebo som už bezradná. 14 februára som skončila na urgentne pre neskutočne bolesti podbruška. Urobili mi vyšetrenia a vraj všetko ok. Proti bolesti mi pichli novalgin s niečím do zadku alebo svalu ktovie. Od vtedy až do dnešného dňa mám nenormálne bolesti v mieste vpichu ale také, že ťažko sa mi dvíha noha a v noci sú bolesti také , že sa ani na ľavú stranu neviem otočiť. Obvodnej som to spomínala minulý týždeň ta sa vyjadrila ,že ma asi sestrička zle pichla. Mal niekto podobnú skúsenosť ?. Dnes som si už dala flektor. Ďakujem
@leameleg ahoj...mam presne tento isty problem...akurat o dva dni neskor..16.feb..som bola na pohotovosti kvoli sialenej menstruacii a bolestiam v podbrusku...takisto odvtedy ma boli presne ako teba miesto po vpichu...tiez uz rozmyslam, ze zavolam doktorovi...len neviem ci vseobecnemu alebo gynekologovi...
ano, zle ti to zrejme vpichla. Do zadku kedysi pichali doktori, len ked sa nahodou zle strafi, nerobi to dobrotu. Mne je divno, ze tetanovku uz pichaju do ramena lebo v zadku som s nimi problem nemal, ale v ramene som mal niekolko mesiacov hrcu.