Bolesť zadku po vlhčenom toaletnom papieri

16. sep 2024

Ahojte dievčatá, po bežnom toaletní papieri ma po utierani boli zadok. Pomohol vám vlhceny toaletný???

janculikpotocka
16. sep 2024

Neskúšala som, ja si jemne napľujem na teoaletak a tak je to fajn

irusa
16. sep 2024

@janculikpotocka to ako vážne ?????

nikolani
16. sep 2024

Áno, pomohol, už si nosím všade so sebou 😀

earlgrey
16. sep 2024

@janculikpotocka Sranduješ však? 🤣

oslo1
16. sep 2024

Ak sa da, tak po velkej potrebe sa osprchuj, jemne osus a daj si Sudocream, alebo iny barrier cream.

dominaandova
16. sep 2024

@janculikpotocka pobavilo 😂

viestta
16. sep 2024

Vlhceny je fajn, ale ak mas problemy lepsie je umyt sa. Ked nemas k dispozicii bidet alebo bidetovu sprchu vystaci aj flasa s teplou vodou

saxana000
16. sep 2024

Po stolici iba vlhceny.. naucila sa na neho aj dcerka a manzel mame u jednej aj druhej babky.ak idem na wc rano automaticky idem do sprchy.

rozculena
16. sep 2024

používam vlhčený,super výmysel 😉

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
16. sep 2024

@cukroska ja to tak mam cely život no po porodoch sa pridalo to ze ma boli zadok ked si utieram obyčajným... Aj ja som si s dubovou objednala.....ja som sa uz bala ze co mi je aké teda to budú tie hemeroidy

mimer
16. sep 2024

Ja len dodam ze po vlhcenom treba pouzit este aj suchy..odporucal to dr v jednom rozhovore 🙂

autor
16. sep 2024

@mimer a neviete nehovoril ze koli comu?

mimer
16. sep 2024

Presne si to nepamatam,bol to rozhocor v telerane ale urcite nieco ze mokre prostredie,bakterie a tak..ze treba do sucha potom utriet.

autor
16. sep 2024

@mimer jasne ďakujem, ja som sa uz bala ze co mi je, len prvé ma aj napadlo ze to bude tým hemeroidom lebo suchým papierom sa mi asi dráždi...

earlgrey
16. sep 2024

Veď choď k lekárovi, nech ti tie hemeroidy potvrdí, ak ich máš...ja mám vnútorné a bola som na vyšetrení a dávam si masť a čapíky v prípade, keď ma to bolí...

cukroska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
16. sep 2024

@cukroska tak dúfam ze mi to pomoze😊

cukroska
16. sep 2024

pomáhajú aj sedací kúpeľ v dubovej kôre.A veľa veľa vlákniny. Alebo pravidelne užívať Psyllium

autor
19. sep 2024

Dievčatá používam ten papier s extraktom z dubovej kory a používam ho 2 deň a ja mam pocit ze sa mi ten hemeroid krásne sťahuje..... Je to možné? Ze som to nevedela skor