Ahojte dievčatá, po bežnom toaletní papieri ma po utierani boli zadok. Pomohol vám vlhceny toaletný???
@janculikpotocka to ako vážne ?????
Áno, pomohol, už si nosím všade so sebou 😀
@janculikpotocka Sranduješ však? 🤣
Ak sa da, tak po velkej potrebe sa osprchuj, jemne osus a daj si Sudocream, alebo iny barrier cream.
@janculikpotocka pobavilo 😂
Vlhceny je fajn, ale ak mas problemy lepsie je umyt sa. Ked nemas k dispozicii bidet alebo bidetovu sprchu vystaci aj flasa s teplou vodou
Po stolici iba vlhceny.. naucila sa na neho aj dcerka a manzel mame u jednej aj druhej babky.ak idem na wc rano automaticky idem do sprchy.
používam vlhčený,super výmysel 😉
@cukroska ja to tak mam cely život no po porodoch sa pridalo to ze ma boli zadok ked si utieram obyčajným... Aj ja som si s dubovou objednala.....ja som sa uz bala ze co mi je aké teda to budú tie hemeroidy
Ja len dodam ze po vlhcenom treba pouzit este aj suchy..odporucal to dr v jednom rozhovore 🙂
@mimer a neviete nehovoril ze koli comu?
Presne si to nepamatam,bol to rozhocor v telerane ale urcite nieco ze mokre prostredie,bakterie a tak..ze treba do sucha potom utriet.
@mimer jasne ďakujem, ja som sa uz bala ze co mi je, len prvé ma aj napadlo ze to bude tým hemeroidom lebo suchým papierom sa mi asi dráždi...
Veď choď k lekárovi, nech ti tie hemeroidy potvrdí, ak ich máš...ja mám vnútorné a bola som na vyšetrení a dávam si masť a čapíky v prípade, keď ma to bolí...
@cukroska tak dúfam ze mi to pomoze😊
pomáhajú aj sedací kúpeľ v dubovej kôre.A veľa veľa vlákniny. Alebo pravidelne užívať Psyllium
Dievčatá používam ten papier s extraktom z dubovej kory a používam ho 2 deň a ja mam pocit ze sa mi ten hemeroid krásne sťahuje..... Je to možné? Ze som to nevedela skor
Neskúšala som, ja si jemne napľujem na teoaletak a tak je to fajn