Zvláštna téma,ale skrátka trápi ma bolesť zadku.Oblasť okolo kostrče.Je to už dosť vyrazné.Nie som si istá či to môže byť..?Googlila som, samozrejme,našla som syndróm mŕtveho zadku apod.spojené s nedostatkom pohybu a sedavým zivotom.Ale ja som bola aktívny športovec a aj teraz každý deň mám najmenej 2 hodiny chôdze,cvičím každý alebo každý druhý deň,doma máme schody,váhu mám normálnu.V práci sedím tak 4-5 hodín,snažím sa prejsť,natiahnuť sa.
Bolesti kostrce su 95% vzdy kozneho povodu.Absolutne casta vec. Vygugli si sinus pilonidalis , pilonidalna cysta
Tam kde ti zacina rozpolovanie zadku su extra obrovske pory ktore sa ucpavaju po dlhsom sedeni alebo vzdy ked sa do nich nahodou dostane extra pevny chlp a ucpe sa to cele a hnisa to aj roky a kazdy si potom mysli ze ho boli pri dlhom sedeni kostrc.
@martinmmartin viem čo myslíš,mal to synovec a čistili mu to na chirurgii pár mesiacov,častejšie to majú muzi.Toto ale nie je ono,mňa boli vlastne kosť aj svalstvo,pocit akoby tlak a svalovica dokopy,akoby ma seklo,ale oveľa nižšie ako je bežné
@vikisisi no presne,niekedy ani postaviť,ale keď sa už postavím prejde to
Môžem sa opytať či ste prišli na príčinu. Trápili Vás ti aj v noci. Viac keď ste chodili alebo skôr v pokoji? Ďakujem
Aj ja to presne ako ty mávam, akoby to boli obdobia, že raz nič a potom mám problém sa až postaviť a tiež si nemyslím že by som mala malo pohybu, tiež doma máme schody tak niekoľko krát denne hore dole