Bolesť za ľavým okom

4. aug 2024

Ahojte, už od pubertálneho veku trpím bolesťami hlavy, užívala som antikoncepciu, potom som prestala, bolesti sa zmiernili, bola som na vyšetreniach aj a aj mri, kde mi našli len hemangióm, veľmi drobný, nepripisovali to k bolestiam hlavy a uzavreli to ako migrénu. Teraz už v staršom veku a po pôrode mávam migrény, ale už zvyčajne pred menzesom, počas a po . Od včera ma ale začalo bolieť za lavým okom. Niekedy tak začína migréna, že ma bolia oči, tak som si dala ibalgin ako zvyčajne, aby som mohla fungovat pri malej, nech sa to nestupňuje. Bolesť neprešla, ale zostala len za okom, neprešla do celej hlavy. Dneska bolesť pretrváva a keď pozerám do bokov mám pocit akoby sa mi krížili oči, že neviem úplne dobre vidieť. Furt som sa pýtala muža, či neškúlim alebo niečo, lebo taký pocit som mala a mám , keď sa pozriem do jednej alebo do druhej strany. Bolesť je len za ľavým okom a nikde inde a aj pri pohybe .
Máte niekto podobné skúsenosti ?

lenkasarka
4. aug 2024

Ja to mám pri bolestiach na pravej strane. Občas mám pocit že mi vytlačí oko.

rozculena
4. aug 2024

bola som u očnej kvôli tomu,vraj oko ma nemá dôvod bolieť,že je to migréna.

lonely66
4. aug 2024

toto stále môže byť migréna. mne ide niekedy "utrhnúť" polovicu hlavy. tiež ľavá časť. migréna sa mi prejavuje rôzne. drvivú väčšinu naľavo. a trvá niekedy aj 5 dní. našťastie, nie je to také, žeby som potrebovala lieky, tmu a pokoj na lôžku. fungujem bez týchto vecí, ale nie je to príjemné.

lukbe
5. aug 2024

Ak máš migrénu pri menzese, skus pred ním 2 dni nasadiť lieky, preventivne, napr. mne stacil sumivy panadol, alebo čo ti zaberá. Ta bolesť by sa nemala dostaviť. Mne to radila takto neurologicka.

netti87
5. aug 2024

ja tiež mávam také stavy ,idem sa z toho zblázniť, nenormálny bolesť na pravom strane, vtedy co mi pomôže Flector prášok, mam to asi 8 rokov.

autor
9. aug 2024

No dievčatá, tak je to už 6. Deň. Bolesti nemám , ale pretrváva mi dvojité videnie len na jednu stranu . A ťahá mi to oko. Je to už nepríjemné. Pripadám si , že škúlim, dívam sa ako hvezdár aby som zaostrila, keď sa chcem pozrieť na pravú stranu dohora , tam mi to robí problém. Verím, že to pominie a bolo to len následok migrény.

lonely66
9. aug 2024

ja som sa osobne s dvojitým videním nestretla.... neviem posúdiť