Bolesť v šestonedelí

miushik765
18. okt 2016

Ahojte maminy mám otázku som skoro 5 tyždňou po spontánnom pôrode a vždy keď si sadnem na wc mám pocit akoby som tam dole mala ''svalovku'' hrozne to ťahá ale iba keď sedim akoby mi všetko to svalstvo chcelo vypadnuť mali ste niektorá niečo podobne? Krvacala som na červeno 2 tyždne teraz už len špinim tak hnedo-žlto ale stále je toho dosť... inak sa citim dobre. Za každú radu budem vďačná 😉

janinah
18. okt 2016

nemáš zvýšenú teplotu?

miushik765
autor
18. okt 2016

@janinah Nemerala som si teplotu ale necitim že by som mala

betka269
18. okt 2016

Ja som 7 týždňov a ešte to cítim, ale práve sa snažím prekonať druhý zápal...teplotu som nemala ani ja

tyelde
18. okt 2016

Ja mám skoro 2 mesiace po a ešte to cítim ak dlhšie stojím napr...

sunny8
18. okt 2016

Bola som sita tak som to citila velmi dlho bola som sexualne neaktivna vyse osem mesiacov aj z bolesti aj zo strachu sedenie bol des chodenie a statie ani nehovorim ... Kojenim sa vraj skor zahoji maternica ale svalstvo mozno cvikmi nejakymi ja som to nechala tak a preslo to

miushik765
autor
18. okt 2016

@sunny8 Tak ja sa okrem tohto problemu citim ako predtym aj to citim len keď si sadnem na wc alebo čupnem akoby mi tie svaly ťahalo

sunny8
18. okt 2016

Ono to tak este nejaky cas potrva skus sa opytat na gyn ci sa s tym nieco neda robit ale kazda zena nieco takr po porode zaziva je to normalne 🙂