Sme mimo domu. V nedelu vecer ked som si lahla, lezala som krivo tak ma zacalo pichat medzi rebrami na lavej strane vo vyske prs, aj v chrbte v meiste ako sa pripajaju rebra k chrbtici. Pichlo to potom preslo. Objavilo sa to aj na dalsi den. Bolel ma aj zaludok lebo som sa v nedelu dost prejedla. Tak som si v pondelok dala len lahsie jedla. V pondelok som po dlhej dobe zacala aj cvicit na chbrticu, oebo som myslela ze asi daco seklo. V utorok som uz to pichanie necitila ale zaludok stale nebol ok. Na stedry vecer som si dala kusok polievky ( mame kremovu zeleninovu) kusok kacacieho prsa a par pecenych zemiakov. V stredu uz bolo dobre ale tu lavu stranu som opat citila ale od lopatky az dole po bedra, taky tah na tej strane. V stredu som mala brucho uz ok tak som jedla viacej kolacov. Vcera som sa zobudila a nebolo mi dobre od zaludka. Cvicila som opat na chrbricu, cviky na prqvu stranu ok na lavu bol pohyb dost obmedzeny. V lahu ani neviem natiahnut lavu nohu smerom na dol lebo ma to boli a taha od rebier az po bedra. Cvicim cviky co ma naucili v lete pocas rehabilitacie. Rano zase citim celu tu lavu stranu. Bojim sa ze ci to nemoze byt zapal pankreasu. Ale brucho nie je citlive na dotyk, nezvraciam, stolica je ok. Myslite ue len pwodrazdeny zaludok plus chrbtica? Domov sa vraciame az v nedelu vecer. Dakujem
moze.