Ahojte zienky, prosim Vas o radu....pokial mate podobnu skusenost......23.12 ma zacal boliet lavy prsnik a ked som si ho hmatala nasla som v spodnej casti dost velku hrcku...hrozne som sa nalakala....presli 4 dni a bolest stale trva...nemozem si ani lahnut na bruchu ani pritlacit silnejsie ruku na prsnik....tu hrcku si uz radsej ani nechytam......lekar samozrejme bude ordinovat az v novom roku......baby hroooozne sa bojim...cele Vianoce mam pokazene....stale myslim na rakovinu....myslite, ze to moze byt aj nieco ine ako rakovina????
Neviem koľko máš rokov, kojiš? Môže to byť tuk. Aké je to veľké? Po pritlačení sa pohybuje? Rakovina nebolí. Bolí jedine vtedy,ak je nádor veľký a tlačí.
@svano mam 29 rokov a nekojim uz asi rok....no ved prave toho sa bojim, ze viem, ze rakovina nezvykne boliet...ale ked je vo vysokom stadiu, tak uz boli.....len nejde mi do hlavy, ze doteraz by som uz nemala aj ine priznaky???? je sice pravda, ze u doktora som uz skoro rok nebola....a ten prsnik ma obcas bolieval ale myslela som, ze to je bezne v ramci cyklu a tu hrcku som doteraz nenasla, lebo ju je citit len v urcitej polohe, ked lezim.....ach velmi sa bojim....
@svano a zda sa mi ze sa to pohybuje ...
Ak to máš dlhšiu dobu,mohla by si pociťovať veľkú únavu,vyčerpanosť.... Hlavu hore,viem aké je to hrozné, ale týždeň v tomto prípade nehrá rolu a po sviatkoch šup na mamografiu. Ak si z Ba,tak choď rovno do preventívneho centra na Heydukovej ulici. Držím palce.
@lukihomamina Ahoj neboj sa .mne sa toto udialo presne pred rokom bola som opakovane na usg a vsetko ok ide o hormonalny rozvrat,tiez som sa vylakala lebo dovtedy sa mi nikdy nic take nestalo,odvtedy pocitujem bolest pred kazdou menstruaciou niekedy aj 2.tyzdne vopred
@mmattulik1 ahoj a tiez si mala aj hrcku??
@lukihomamina ano mala som hrcku a dokonca som si po tyzdni nasla dalsiu teda som si myslela ze je to hrcka a bola to zdurena uzlina
Ahoj ja mam tiez velku hrcku pod prsnikom, avsak uz par rokov. pred sviatkami mi presne do tohto prsnika synovec nechtiac buchol a odvtedy ma pobolieva. tiez sa bojim, a chystam sa k lekarke ale spolieham sa na to ze ta hrca je pocas celej tej doby stale rovnako velka takze hadam to nebude nic vazne. ale aj napriek tomu vnutri stresujem.
@lukihomamina no mňa prsník bolieva vždy pred menzesom, tiež je to lavý a je to dosť nepríjemná bolesť, nekojíš náhodou, lebo kamoška mala takýto problém ked kojila ešte, tiež si nahmatala bolestivú hrčku a nakoniec mala "len" zápal. Tiež sa vtedy velmi vylakala.