Stretli ste sa s týmto? Bolí ma už 3 týždeň v priehlavku a mám tam takúto hrču. Bola som na rontgene, zlomené to nemám. Úraz som nemala. Pocítila som len ako keby mi prešiel cez druhý prst na nohe kŕč, mala som to viac opuchnuté a ani som nemohla na to pristupit. Bolesť je trošku menšia no stále obmedzujuca. U ortopéda som bola, nepomohol a odbil ma. Vyšetril ma spoza stola zo vzdialenosti 2 metrov, ani sa nepostavil. Povedal že to mám kvôli plochej nohe ale tu určite nemám. Mám menší halux od malička ale plochu nohu nemám. Prepísal mi len ortopedické vložky ale nakoľko na nohy v robote potrebujem neviem čo mám robiť 🫣 v kľude ma to neboli.
@janickazaryb258 nie nič mi nespadlo a ani sa mi žiadny úraz nestal. Proste úplne z ničoho nič
hmmm, nespadlo ti na nohu niečo? Ja som mala niečo podobné, keď mi na nohu spadla pokrievka, ani som si to vlastne nepamätala, ale mala som to strašne opuchnuté a bolelo to: (veľa mi vtedy pomohol liek Wobenzym, ktorý je voľne dostupný a pomáha s hojením a je aj proti zápalom, ktorý máš ani nevieš ako