Nemá niekto skúsenosť s takouto bolesťou? Na dotyk to mám trošku opuchnuté aj to dosť bolí pri chôdzi a aj na dotyk. Bola som v práci a cítila som ako keby kŕč mi prebehol prstami a od vtedy ma to bolí. Bola som u ortopéda ale ten ma odbil, že mám plochu nohu, pritom plochu nohu nemám. Prepísal mi len vložky ortopedické .. neviem čo robiť, v práci nohy potrebujem
@kp7333 nemám plochu nohu. Ortopéd mi to diagnostikoval spoza stola. Mám síce menší halux ale plochu nohu rozhodne nie
Ja som takto mala únavovu zlomeninu, pritom som len v ten deň viac chodila ako bežne.. prišiel na to až 2. chirurg, spätne, po asi 2 mesiacoch neustálych bolestí.. najprv to totiž nebolo vidno ani na RTG.. vraj sa to pri únavovych zlomeninach stáva.. držím palce..
Tak ortoped to vidi volnym okom. A haluxy tiez suvisia s poklesom klenby. Osobna skusenost.
@tianna mala som aj ja pred 5 rokmi na tej iste nohe ..ale tiež mi len vložky predpísal a dosť
Ja som dostala vtedy ortézu 😆
@tianna no a tento od stola .. také nervy mám. Ja v robote nohy potrebujem ..
Moze to byt z plochej nohy, ale aj zilova nedostatocnost. Skus pomasirovat Alpou. Ak su to zily, su na to lieky - napr. Detralex. Ak plocha noha, tak to je beh na dlhu trat. Vlozky mozu ciastocne pomoct, plus cvicenie a vhodna obuv.