Bolesť v podpazuší smerom k prsníku

18. nov 2019

Ahojte, mam taky problem, ze ma asi mesiac boli v podpazusi smerom k prsniku, niekedy to citim menej, niekedy je to na nevydrzanie, hrcku tam necitim, farba pokozky je normalna. Bola som u dvoch roznych lekarov na sone, nevideli tam nic. Chystam sa na MRI, no dovtedy asi zosaliem co to moze byt. Nemal nahodou niekto posobny problem a ked ano tak co to bolo? dakujem

tslobik
18. nov 2019

Môže byť od chrbtice

nikpa
18. nov 2019

Mňa tiež tak pobolieva, mám v tom prsníku cysty, chodím na častejšie kontroly, dr vravel že to môžem cítiť kvôli nim alebo aj z chrbtice. Tá ma tiež občas bolieva, tak neviem. Ale keď ti v prsníkoch nič nenašli tak nevidím dôvod na stres. Samozrejme bolesti treba prísť na kĺb ak je taká, že znepríjemňuje život ale zasa by som z toho nerobila paniku a stres lebo si naozaj niečo privodis

bobix25
18. nov 2019

mna tak pobolievalo, sono bolo ok, na neurologii mi povedali, ze je to od krcnej chrbtice a ukazali celu postavu, co vsetko moze boliet od krcnej

amylee1910
18. nov 2019

krcna chrbtica..aj mama to mala..take bolesti ze uz rozmyslala nad vsetkym..nakoniec zistili ze pri krcnej chrbtici ma zablokovany akysi nerv a jej to tam vystreluje..

amylee1910
18. nov 2019

@bobix25 a ak sa smiem opytat co vsetko ti tam ukazali ze moze od nej boliet?..pytam sa lebo aj ja mam s tym problemy

bobix25
18. nov 2019

od zatylku hlavy, bolest za okom, dole podpazusie a prsnik az k laktu

mimamik
6. jan 2020

Ja mam do bodky úplne rovnaké problémy, sono negatívne teraz idem na kontrolné, ako to u Vás dopadlo?

belusa
22. máj 2020

Ahoj, prosím Ťa ako si dopadla? Mam podobne problémy dakujem

mimamik
22. máj 2020

@belusa sono ok, čiastočne v tom bola chrbtica, pomohla mi fyzioterapeutka a čiastočne asi aj stres

belusa
22. máj 2020

@mimamik super, tak hádam aj ja dobre dopadne aj keď ja mam aj opuch pod pazuchou....

sosisa
22. máj 2020

@belusa ahoj. A neskúšala si si odstreďovania ci to nemas pred menstruaciou? Ja tak mam ze pred MS asi týždeň ma tam pobolieva. A jak pride tak bolesť ustúpi

belusa
22. máj 2020

@sosisa ja som už 9rokov nekrvacala som po predčasnom prechode🙄

sosisa
22. máj 2020

@belusa aha. A neboli ta to v intervaloch? To by mohol byt hormonálny problém. Teda aspoň si myslím. Mne najskôr povedali ze asi z chrbtice ale postupom času som si to odsledovala..

belusa
23. máj 2020

@sosisa mam skoliozu tak dúfam, že z toho, verím, že to nie sú uzliny🙏

mimamik
23. máj 2020

@belusa treba ist jednoznačne na sono a ak je bez nalezu tak pátrať ďalej...

belusa
24. máj 2020

@mimamik na Sone som mala už v januári opuch uzlín pod pazuchou

padesa
16. máj 2021

@belusa ahoj ako si dopadla ak sa mozem opytat stou bolestou podpazusi mna tiez boli no aj chrbtica,a este aj v prsniku zboku stuhnute,alebo ako uzol

belusa
3. jún 2021

@padesa ahoj, no nakoniec mi našli HB, intolerancie a tak, neviem či to bolo z toho...

padesa
3. jún 2021

@belusa mozem sa spytat co to je?

ruzbett
21. jún 2022

Ahojte, tiež mám tento problém, mne ale robili aj CT lebo si picham aj na riedenie krvi tak sa chceli uistiť a nič nenašli. Ja tak cítim nad pravým prsnikom tlak, také pálivé, na dotyk to neboli, nem hrčku a bolesť sa tiahne ku podpazušiu ale ja mám pocit že cítim aj rameno. Mám 2 mesačného syna a 6 ročného tiež. Bolesti chrbtice cítim medzi lopatkami a nižšie, občas krčnú a kríže. Občas aj mravenčenie v prstoch.. hovoríte teda že chrbticu vyšetriť áno? Ďakujem