Ahojte, mam taky problem, ze ma asi mesiac boli v podpazusi smerom k prsniku, niekedy to citim menej, niekedy je to na nevydrzanie, hrcku tam necitim, farba pokozky je normalna. Bola som u dvoch roznych lekarov na sone, nevideli tam nic. Chystam sa na MRI, no dovtedy asi zosaliem co to moze byt. Nemal nahodou niekto posobny problem a ked ano tak co to bolo? dakujem
Mňa tiež tak pobolieva, mám v tom prsníku cysty, chodím na častejšie kontroly, dr vravel že to môžem cítiť kvôli nim alebo aj z chrbtice. Tá ma tiež občas bolieva, tak neviem. Ale keď ti v prsníkoch nič nenašli tak nevidím dôvod na stres. Samozrejme bolesti treba prísť na kĺb ak je taká, že znepríjemňuje život ale zasa by som z toho nerobila paniku a stres lebo si naozaj niečo privodis
mna tak pobolievalo, sono bolo ok, na neurologii mi povedali, ze je to od krcnej chrbtice a ukazali celu postavu, co vsetko moze boliet od krcnej
krcna chrbtica..aj mama to mala..take bolesti ze uz rozmyslala nad vsetkym..nakoniec zistili ze pri krcnej chrbtici ma zablokovany akysi nerv a jej to tam vystreluje..
@bobix25 a ak sa smiem opytat co vsetko ti tam ukazali ze moze od nej boliet?..pytam sa lebo aj ja mam s tym problemy
od zatylku hlavy, bolest za okom, dole podpazusie a prsnik az k laktu
Ja mam do bodky úplne rovnaké problémy, sono negatívne teraz idem na kontrolné, ako to u Vás dopadlo?
Ahoj, prosím Ťa ako si dopadla? Mam podobne problémy dakujem
Ahojte, tiež mám tento problém, mne ale robili aj CT lebo si picham aj na riedenie krvi tak sa chceli uistiť a nič nenašli. Ja tak cítim nad pravým prsnikom tlak, také pálivé, na dotyk to neboli, nem hrčku a bolesť sa tiahne ku podpazušiu ale ja mám pocit že cítim aj rameno. Mám 2 mesačného syna a 6 ročného tiež. Bolesti chrbtice cítim medzi lopatkami a nižšie, občas krčnú a kríže. Občas aj mravenčenie v prstoch.. hovoríte teda že chrbticu vyšetriť áno? Ďakujem
Môže byť od chrbtice