Bolesť v podpazuší a uzliny

2. dec 2024

ahojte, uz par dni sa mi zdalo, ze ma nieco pobolieva v podpazusi, dnes som si to riadne pozrela a nasla som si v strede jednu malu hrcku, predpokladam uzlinu (ale nie som si ista). prehmatala som si to, aj okolo a mala som pocit, ze hrcka nie je bolestiva, len miesto pod tym. neviem ci som si to tym podrazdila, ale teraz vecer som si tam uz nasla dalsie tri male hrcky, su rovno pod kozou a neviem povedat, ci su bolestive, skor to podpazusie ma zaboli pri urcitych pohyboch a mam to tam trochu pripuchnute. nikdy som nic podobne nemala, uzliny som mavala zvacsene vzdy len na krku pri chorobe (teraz nie som chora). co je este zvlastnejsie, trochu ma na urcitom mieste boli aj pod druhou pazuchou. moja otazka je, cakali by ste, alebo by ste isli co najskor k lekarovi? pravdaze som sa dost vylakala.

ada_alica
2. dec 2024

Išla by som hneď, radšej zbytočne ako neskoro

rebi789
2. dec 2024

Mne sa stalo to iste a prešlo to same

autor
2. dec 2024

Inak na sono prsnikov som bola v auguste a nic nenasli. Aspon to ma trochu ukludnuje.

autor
2. dec 2024

@rebi789 a pamatas si za aky cas ti to preslo? Ja rozmyslam, ze pockam maximalne do piatku a ak to nezmizne tak v piatom pojdem k doktorovi

rebi789
2. dec 2024

Zhruba 3 dni, je to iba zdurena uzlina, neboj 🙂