Zdravím Vás viac ako po roku sa ozývam opať. Môj problém je iný ale zase tento problém spustil problém starý. Môj problém že ma strašne boli pod pravou pazuchou a bolesť sa tiahne až do celej pravej ruky a hrdla. Teda presnejšie začalo to jemnou bolesťou ruky asi 2 mesiace na čo som upozorňoval svojho obvoďáka no neriešilo sa to šak som ITčkár tak to mám z toho. No Po tích dvoch mesiacoh ma začalo bolieť aj pod pravou pazuchou a o mesaciac nato sa to tiahne az do krku. V krku je to taký pocit skrabania ako keby az za podnebie na pravej strane opat. Takisto mi niekedy trpne pravá cast tvare. Bolest je dost silná a niekedy musím sa fakt zapierať aby som ju vydržal. Doktor mi na to dal nejakú masť - nepomohla. Rano sa budím s komplet stuhnutým ramenom a krkom na pravej strane. Tak začali vyšetrenia. Sono uzlín - ok, iba mierne zvacsene na krku ale v normách, ortoped vraj ok. Dalej krv ok, aj pecenove aj vsetko, bol som aj u gastro ci pesen alebo tak tam tiez vsetko ok tak som bol na hematologii kde mi zistili ze som prekonal boreliozu lebo mám v tele protilatky tak mi dal obvodak antibiotika a tvarili sme sa ze to preliecime. Dalej som bol na komplexnej prehliadke (nie ta co je pri obvodakovi) ale zaplatil som si ju v diagnostickom centre v kosiciach-saca. Tam tiez vsetko ok. Cize zhrnutie vsetko zhodili na chrbticu ze je to z chrbtice. Tak ok tak som zacal chodit na rehabky no zatial ziadna zmena, práve naopak je to stále silnejsie a silnejsie mám pocit. Stretli ste sa niekto s niecim takím lebo zacinam byt zufaly pretoze to uz trva 5 mesiacov a začína sa mi to podpisovať na psychike a takisto aj na pracovnom nasadení. Dakujem za kazdý tip ako dalej lebo ja uz neviem co dalej. Som muž a mám 34 rokov.
Este raz dakujem za kazdu Vasu reakciu. Pekný deň
@tomas_simon
neurolog to videl? krcna chrbtica bola zobrazena RTG/CT/MR vysetrenim?
@tomas_simon môže to byť aj z boreliozy, môj chlap bol skoro rok PN, terpla mu tvar, bolesti hlavy a uzliny na krku zväčšené.m, únava.. On to mal ale intenzívnejšie, obrna tváre, bolesti očí, na začiatku mal. Cca. Týždeň trochu zvýšené teploty, keby mu ale nebolo tak zle ani si to nevšimne.
Okrem infekčného, ho riešil neurológ.
Ale môže to byť aj chrbtica, len tie pazuchy a uzliny mne teda ku chrbtu nejdu..
Inak nič ti nepomôže zo dňa na deň ani pri jednej diagnoze
@meredithh ahoj, robili mi rtg chrbtice, a len ze mierna skolioza, ale to mame asi kazdy. Takisto mi robili rtg hrudnika. Tam tiez nic
@vikinka292 ahoj, mas rovnake priznaky alebo rovnaku diagnozu ze od chrbtice?
@tomas_simon ahoj ako sa to doriešilo? Trápi ta to stále? Mam podobný problém ale bez toho hrdla. Plus sa mi strieda ľavá a práva pazucha.
@altair33 ahoj ako ste dopadli mne začalo niečo podobne ďakujem za odpoved
@tomas_simon môj prípad. Úplne do bodky co opisujes. Taktiež všetky výsledky ok a konečne stanovisko krčná chrbtica.