Ahojte mamicky prosim vas nemaly ste niekedy bolesti na lavej strane pod bruskom ma to tam pobolieva nemozem sa dovolat gynekologicke skusim jej este zajtra zavolat ...chvilku dobre ale chvilku boli :-/ asi som prechladla :-/aka je taka prva pomoc zatial??
Ono naj smer lekar ...
Kazdy ma problem ako ty no jedna mala zapal,druha prechladnuta,tretia tehotna atd atd ...
mna bolieva dost casto na tej strane, a gynekolog tvrdi ze vsetko v poriadku, doktorka obvodna tiez. Vzdy sa ma spytaju ci som nejedla nieco tazke alebo ci nemam zapchu, vraj aj hrube crevo boli a picha v tej oblasti ako lavy vajecnik a malokto to vie zistit...takze uz s tym k lekarovi nechodim, aj tak ma vzdy odbije ze tam nic nevidi
@lula3108 ja som tiez bola s tym vcera akurat u gynekologa povedala ze vsetko ok ale dala.mi antibiotika na 5 dni a na vkladanie ze mam to z prechladnutia tak uvidim ked doberiem ci sa mi ti upravi ale ked nie pojdem este obvodnemu aj kamosma mi hivorila ze to mam asi s crevami aj mozno kto vie uvidim ked nelrejde pojdem dalej lebo ta bolest je neprijemna
@nikita002 no mozu to byt vajecniky, aj prechladeny mechur. Pomoze ti len lekarka