Baby..ja som na nepoznanie..Ja spim po sediačky v práci.Včera som zvracala a do večera som bola biela ako krieda.Dnes ma pobolieva bruško, takú rezavú bolesř pociťujem, bolia ma aj kríže a dnes už sa dostavil aj výtok.
Pred mesiacom som brala vaginálne tabletky kvôli zápalu a potom som dostala mrchu,ale len tri dni,ale takú normálnu.Ešte mi ani neskončila a už sme sa opať pokúšali.Snažíme sa už vyše roka.Ale ten pocit v podbrušku je taký divný..a som nafúknutá. Môže to byť príchod ovulácie?
Ďakujem za všetky komentáre.
Prajem pekný dník
no podla mna to bde nieco s tym zapalom, mohlo sa to napr. rozsirit na mocove cesta atd...
@lara00 ty kokso,si ma prestrasila..doktor mi bral v juni ster a vysiel mu zapal a ubezpecil ma,ze to nie je nic vazne..ze to preliecime..mesiac predtym mi bral krv,ale na tehotenstvo.co sa potvrdilo ze nie som tehu..ale tie chlamidie ma ani vo sne nenapadli a pred mesiacom som bola na sono zo spodu a nic tam nebolo..
no prisiel mi rozpis plodnych dni od Dr.Jonasa a serveny stvorcek mi zakruskoval na 3 augusta a to sme vtedy s manzelom spolu spali..lebo si znacim dni ked sa milujeme..pre seba..
a viem,ze vtedy sme spolu boli..tak ma napadlo,ci sa vtedy aj nepodarilo..to som uz bola tri tyzdne po dobrati antibiotik..boli sme po dovolenke,oddychnuti.
@manucao a s tym zapalom to mas uz v poriadku? no neviem, ja by som urobila na tvojom mieste aj test 🙂 toto sa mi na ovu nezda...teda aspon podla seba, mna pri ovu bolievaju vajecniky ....zvracanie nebude asi znak ovu 🙂