Ahojte zienky, uz vyše mesiaca mam nafuknuté brucho (viacmenej tu spodnú časť), 2 týždne mi je zle na vracanie..uz len ked rano vstanem, tak mam nafuknute brucho a je mi zle..cely den dokopy nic nezjem, aj ked som dost hladná, lebo po jedle mi byva este viac zle..do toho ma boli cela oblasť bedrovych klbov, krize..niekedy ma stipe po moceni a po pohlavnom styku..musim spomenúť ze v januari som mala zapal močových ciest, ktorý sa ale preliecil ATB. Absolvovala som prehliadku u gynekológa, urologa, aj USG brucha a všetko je v poriadku, gynekológ mi odporučil este vyšetriť črevá, strasne ma to trapi, pretože sa citim tlsta, ako keby mam kamene v tej spodnej casti brucha a ked si stlacim podbrusko, tak ma tam boli..este chcem dodat, ze v tom obdobi ako som mala zapal močových ciest, sa mi po bruchu vysypali vyrazky - nejaka alergicka reakcia ..len neviem na co (zihlavka), tehotna nie som, neviete prosím co by to mohlo byť? Som uz z toho zúfalá 😞😞😞
Nejaká alergia na mliečne vyrobky?
@dommie23 zloutenka????;(
Mozno hostaminova intolerancia
@dommie23 mala, ale môže to byť žlčník. To treba vyšetriť. Ak máš silné bolesti tak choď do nemocnice na centrálny príjem a tam ti urobia všetky potrebné vyšetrenia lebo takto po ambulantných doktoroch ťa posielajú od jedného k druhému a termíny 1-3 mesiace. Mňa takto posielali pol roka, lebo som nemala akútne bolesti. Keď sa dostavili išla som na centrálny príjem a hneď urobili všetky vyšetrenia - krv, sono, CT a vedeli na čom som.
no tak mi to nevieme, len neviem preco to neriesis poriadne s lekarmi. doma na to neprides a asi ani ziadna tu z nas