Prosim poradte mi. Vyse tyzdna mam vytok bielej farby, nezapacha, nepali ma pri moceni a okrem toho mam este take tlaky v podbrusku ako keby som mala uz uz dostat menzes. Mam vsak 10 mesacne dieta, ktore kojim a menzes som este od porodu nemala. Vecer mi pomoze tepla sprcha, rano je bolest v podbrusku minimalna (dnes ma dokonca bolel len lavy vajecnik) ale na vecer sa to zhorsuje. Boli ma podbrusko a tam dole aj ked si sadnem - citim ako keby som tam mala nieco opuchnute. Mozu sa mi len prebudzat vajecniky k opatovnej menstruacnej cinnosti alebo som prechladnuta, pripadne nieco ine? Dnes som este zistila, ze ked mi bolo treba ist na malu aj velku potrebu tak ta bolest bola silnejsia ale ked som sa vratila z WC tak sa mi ulavilo. A dnes mi aj ustupil vytok vyzera to tak zatial len ta bolest je stale. Nie je to nic co by sa nedalo vydrzat ale boli to. Moze to byt aj to ze mam zapchu a jednoducho je tam "dole tesno"? Dakujem za Vase rady a skusenosti. Neviem ci sa totiz do sviatkov dostanem k doktorovi:(
Určite by si mala zájsť k doktorovi a to k ženskému a riadne sa nechať pozrieť.
Ahoj, podla mna je to predzvest prichadzajucej menstruacie. Ja som tieto podobne priznaky mala tiez, sem-tam ma to bolelo viac, sem-tam menej a menstruaciu som dostala asi mesiac po tychto bolestiach. Ale ak si si fakt nie ista, skus zbehnut k lekarovi.
mykoza, alebo ina infekcia, alebo zeby ovulacia?
toto bude podla mňa ovulka..ja mám 6 mesačnú dcérku, kojím ju, pred mesiacom a pol prišiel prvý menzes ani neviem ako, potom nič len ma začalo ukrutne bolieť v podbrušku, som sa zľakla, že to bude cysta-keďže som sa liečila na endometriozu.skočila som za lekárom a ten mi povedal, že nič hrozné tam nevidí, iba to, že ovulujem...a podotýkam že ma to bolelo fakt ukrutneeee...a presne ako popisuješ-po WC sa to trolinku uvoľnil...a furt som čupela v sprche..
Dobrý deň, mám presne taký istý problém až na to že som nikdy nerodila a mám 15 rokov. Už asi 2 mesiace mám bolesti v podbrušku, raz ľavý vaječník, raz pravý ale stále mám dole také tlaky. Bola som u obvodnej a tá mi povedala že mám nábeh na zápal močových ciest ktoré som už raz prekonala, no problémy s močením nemám. Už asi 3 dni mám biely výtok. Dala mi tabletky no bolesť stále pretrváva, neviem čo mi je, strašne sa bojím.
To je tazko povedat.v kazdom pripade treba ist co najskor k dr.moze to byt hocico.ak je to zapal treba ho liecit.