ahojte....neviete mi poradit...boli ma v pravom boku a ta bolest mi ide az do nohy,niekedy mam bolesti v podbrusku a ide mi to do obidvoch noh....co myslite co to moze byt?dakujem za odpovede
ale ja nemam problem z mocovym mechurom
moze to byt vazne ....som po druhom porode
@nemethova87 to bud rada, ze nemas. Bolest vystrelujuca do noh je vacsinou od chrbtice a platniciek.
@nemethova87 chrbtica.obvodak ta posle k ortopedovi zrejme
tu bolest mal len raz za mesiac ale potom prestane a mam pokoj....bojim sa ist k lekarke....dakujem vam za odpovede
Ja mam podobnu bolest citim tiez raz mesiac, ked mam ovulaciu.
isla by som radsej k lekarovi...
@nemethova87 bojiš sa ist k lekarke? A čo máš 5 rokov? Len si niečo zanedbaj a potom len pridu strachy. Tu ti nikto presne nepovie čo ti je, ani srnka netuší, diagnostika cez internet je varenie z vody. Zajtra by som nabehla k obvodačke nech ta prezrie a urči další postup.
@sardinka335 dakujem
viete ja sa bojim len preto lebo môj otec zomtel na rakovinu prostati,po smrti mojej mami som sa dozvedela ze mala rakovinu stitnej zlazi a teraz nedavno odstranili lekari mojej sestre maternicu lebo tam mala rakovinu...takze mam strach
@nemethova87 prepáč, ze tak tvrdo som ti to napísala...ale prave preto ze vieš ze v rodine zial mate rakovinu a mas 2 deti musíš o seba dbať..deti ta potrebuju - mamu nikto nenahradi, musíš sa o seba starať a nepchat ,,hlavu do piesku,,.Chodievaj na prevencie kazdy rok. Tazko povedať čo ti moze byť...ale myslím si ze to nebude nič vazne. Nezanedbávaj sa. My tiež zial v rodine mame rakovinu u pribuzných - a prave preto som ,,na seba háklivá, musíš byť aj ty.
nic sa nestalo,asi som potrebovala nakopnut.....dakujem ti za radu...to mi je velmi luto...
@nemethova87 Jednou z moznosti su vysunute alebo prasknute platnicky, cim skor k lekarovi a na magneticku rezonanciu. Niekedy bolest vystreluje az do brucha a neda sa ovladat mocovy mechur, to su uz ale velmi vazne poskodenia.