Možno mi poradíte alebo aspoň usmerníte čo mám robiť. Už dlhšie (cca 6m) ma trápi bolesť v podbrušku. Mala som počas roka zápal moč. mechúra (doliečený), ureaplazmy 3x atb., kým zabrali. Preliečený samozrejme aj manžel. Konečne mám dobré výsledky. Tehotná nie som. Odrodila som 3 deti. Posledné pred 3.rokmi. MS dá sa povedať pravidelný +/- 1-2 dni. Už som sa tešila z dobrých výsledkov, že atb zabrali a po kontrole bolesti prišli znovu. Nie je to ani ovulácia, tá by mi tak dlho netrvala. Mám aj myóm, ktorý má cca 2cm. Čo by mohlo robiť takéto problémy okrem maternice a mechúra? Iné ťažkosti totiž nemám. Nemá niekto z vás skúsenosť? Viem, že každé telo je iné. No už som zúfala. Nepomohlo by mi komplexnejšie vyšetrenie? Bolesť prichádza nezávisle od činnosti.
Ďakujem za každú reakciu.
prišli znovu
@alenamihal Aj to mi napadlo. Dosť som v lete robila v záhrade a stále som sa zohýnala, aj teraz som stále v pohybe pri deťoch. Vďaka 👍
Presne tym istym prechadzam brrr...vysledky zatial vsetko negatitivne...vcera som bola na kolono u gastra,tak vsetko ok...myslela som si ,ze neaka alergia na jedlo,tak tiez vsetko ok...urologia tiez dobre...a gynda taktiez....takze som to skusila u fizioterapeuta a bum bolesti presli...ono ja som nemala bolesti len skor taky discomfort,co som ani v noci nemohla spat...jedine ,co mi pomahal bol pupik masticka a suche teplo...moze to byt od chrbtice....chrbtica ma vela prepojeni...skus este fizio 2x do mesiaca...ja som schudla a upravila som si aj stravu,lebo som isto myslela,ze je to strava ...vsetko vsade vysledky ok a clovek uz nevie co dalej...vela veci som zmenila,lebo na lekarov sa neda spolahnut....