Bolesť v podbrušku 5 mesaicov po pôrode

evicka20
27. sep 2018

Ahojte Potrebovala by som poradiť, som 5 mesiacov po pôrode a už pár dni cítim bolest v podbrusku, pichanie pri cikani, pri stolici ma boli celé podbrusko a bedrové klb, tlak na konecnik, niekedy pichanie aj v konecniku, neviete čo by to mohlo byť? Kontrolu po sestonedeli som mala v poriadku a pred 2 mesiacmi som bola aj na preventívnej tam bolo tiež všetko v poriadku. Ďakujem za každú radu.

zorka88
27. sep 2018

Ak to pretrváva už dlhšiu dobu, išla by som k lekárovi. 😉

babucika
14. okt 2018

@evicka20 ahoj,tie bolesti ta už prešli? Mavas aj častejšiu stolicu? Ja mám podobné príznaky uz vyše roka, opakuju sa každých 5 tyzdnov.začalo to rok po druhom pôrode. Keď som mala bolesti 3x bola som u obvodného,ten.dal spraviť krvné testy a keďže.boli dobré uzavrel to ako crevnu poruchu, zmena zivotospravy.hned som bola aj u.gynekológa, podľa neho bolo tiež vsetko v poriadku, poslal ma na sono žlčníka,sono tiež ok. Toto bolo pred rokom, sledujem sa každý mesiac, bolesti silnejú, uz si dávam lieky. V piatok sa chystám opäť na gyndu,cakalar som dotersz lebo som kojila, ci to nezmizne po odstaveni. Odstavila som maleho koncom septembra,a bolesti sa v piatok opäť.objavili. syn ma za par dní 2 roky a ešte som ani raz nedostala menstruaiciu.

evicka20
autor
16. okt 2018

@babucika ahoj bolesti mi už v celku presli aj ked v konecniku ma stale picha, bola som u doktorky a zistila mi ze mam zlatu zilu po porode tak mozno z toho, uvidime ako bude dalej

babucika
16. okt 2018

@evicka20 zlatú žilu mám aj ja, od prvého pôrodu,podľa mňa tobs tým nesúvisí. Mna ešte dnes bolelo bruško,teda maternica, ale uz je to lepšie,uz je to 4.deň. uvidím čo povie gyndos v piatok

nelle
29. máj 2023

@babucika @evicka20 ahojte, ako vám dopadli tieto zdravotné problémy? Ja som aktuálne 6 mesiacov po pôrode a tiež prechádzam niečím podobným. Mám pocity ako pred blížiacou sa menštruáciou, ale tá zatiaľ nikde. Rodila som už tretíkrát, predtým som nič také nezažila. Je to akoby niečo medzi pms a uvoľneným panvovým dňom, prípadne ešte niečo s močovým mechúrom. Dosť ma to otravuje, lebo sa mi to vracia po pár týždňoch a na gynde je všetko ok.

leameleg
25. nov 2023

@nelle ahoj staršia téma ale prešli ta tie bolesti .? Prípadne mala si nejaké vyšetrenia ? Ja mam to isté 6 deň mám bolesti a už ma to začína desit

nelle
25. nov 2023

@leameleg ahoj, áno, prešlo to. Začala som piť viac vody, pravidelne užívať vitamíny a ani neviem ako to zmizlo. Viem, že som to ešte preliečila tabletkami na obnovenie vaginálnej mikroflóry, ako placebo určite fajn, ťažko povedať, čo z toho reálne zabralo. Držím palce 🙏 určite by som ale zašla na gynekológiu, ak sa ti niečo nezdá.