Ahojte Potrebovala by som poradiť, som 5 mesiacov po pôrode a už pár dni cítim bolest v podbrusku, pichanie pri cikani, pri stolici ma boli celé podbrusko a bedrové klb, tlak na konecnik, niekedy pichanie aj v konecniku, neviete čo by to mohlo byť? Kontrolu po sestonedeli som mala v poriadku a pred 2 mesiacmi som bola aj na preventívnej tam bolo tiež všetko v poriadku. Ďakujem za každú radu.
@evicka20 ahoj,tie bolesti ta už prešli? Mavas aj častejšiu stolicu? Ja mám podobné príznaky uz vyše roka, opakuju sa každých 5 tyzdnov.začalo to rok po druhom pôrode. Keď som mala bolesti 3x bola som u obvodného,ten.dal spraviť krvné testy a keďže.boli dobré uzavrel to ako crevnu poruchu, zmena zivotospravy.hned som bola aj u.gynekológa, podľa neho bolo tiež vsetko v poriadku, poslal ma na sono žlčníka,sono tiež ok. Toto bolo pred rokom, sledujem sa každý mesiac, bolesti silnejú, uz si dávam lieky. V piatok sa chystám opäť na gyndu,cakalar som dotersz lebo som kojila, ci to nezmizne po odstaveni. Odstavila som maleho koncom septembra,a bolesti sa v piatok opäť.objavili. syn ma za par dní 2 roky a ešte som ani raz nedostala menstruaiciu.
@babucika @evicka20 ahojte, ako vám dopadli tieto zdravotné problémy? Ja som aktuálne 6 mesiacov po pôrode a tiež prechádzam niečím podobným. Mám pocity ako pred blížiacou sa menštruáciou, ale tá zatiaľ nikde. Rodila som už tretíkrát, predtým som nič také nezažila. Je to akoby niečo medzi pms a uvoľneným panvovým dňom, prípadne ešte niečo s močovým mechúrom. Dosť ma to otravuje, lebo sa mi to vracia po pár týždňoch a na gynde je všetko ok.
@leameleg ahoj, áno, prešlo to. Začala som piť viac vody, pravidelne užívať vitamíny a ani neviem ako to zmizlo. Viem, že som to ešte preliečila tabletkami na obnovenie vaginálnej mikroflóry, ako placebo určite fajn, ťažko povedať, čo z toho reálne zabralo. Držím palce 🙏 určite by som ale zašla na gynekológiu, ak sa ti niečo nezdá.
Ak to pretrváva už dlhšiu dobu, išla by som k lekárovi. 😉