Ahojte, mal niekto podobny neziaduci ucinok po 2 davke pfizer ? Uz treti den ma boli lava noha, hlavne lytko. Mala som tam modrinu po uraze a neviem ci to je urazom alebo ucinok po ockovani a ci to treba riesit.
Dakujem za info ak ste mali podobnu skusenost:
Treba sa informovat u lekara, ved ano nahlasit nejake problemy po ockovani by sa mali. Mozno ti na to nieco da
sama pises ze si tam mala modrinu... sak rozmyslam...
@kacena4 ale modriny mam spredu na nohe a boli ma lytko aj stehenna kost
@emka123456 a co ti dnes povedal lekar?
@dadis idem k obvodnemu az rano, alebo rovno na cievne
@emka123456 mohla si vybavit dnes 🙄
@dadis viem, myslela som ze to prejde 😞
@emka123456 Ak ta ukludni, mna minuly tyzden bolelo 3 dni lytko. Iba som to pozorovala a preslo to...nemala som ziaden opuch ani nic podobne..na ockovanie idem az o tyzden, na 3.davku
@emka123456 ale brat mal trombozu, asi pred 5 rokmi, tak som mala tiez trochu strach...ale on mal okrem bolesti aj opuch tej jednej nohy. On ma uz od vcera aj 3.davku pfizera a je ok. Ale zajtra tam zajdi, oni to vedia rychlo zdiagnostikovat
@emka123456 Mrkni si aj túto diskusiu, či to nemáš podobne https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/bolest-lytka-po-ockovani-pfizerom/
@dadis vie to zdiagbostikovat aj obvodny ? Vobec netusim za akym lekarom ohladom toho ist
No a tretiu dávku si môžete dať už po troch mesiacoch 🙂
@emka123456 Ved uvidis, mozno ta posle na cievne, mozno ti vezme krv na d-dimer
@dadis zajtra ma objednali rovno na cievne, obvodny mi zobral len krv
@emka123456 Drzim palce, nech to dobre dopadne 🙏
@emka123456 Ahoj, ako si dopadla?
@dadis ahoj, dobre 🙏 nastastie ziadna tromba, zrazenina ani nic podobne. Akurat len velmi zasiahnuty sval po tom uraze, ale nastastie ani pod tou pomliazdeninou nebola zrazenina
@emka123456 a dostala som take silonky na stahovanie plus lieky na bolest a krem
@emka123456 Tak to sa tesim, prajem skore uzdravenie 👍
@emka123456 Je pondelok. Pokojne s tym zajdi k lekarovi. Ked nic, tak ta aspon ukludni, ze vsetko je ok..