Dobrý deň môjho otca pichá už asi 1 rok ľavý bok a aj chrbát alebo takto mi to povedal a už bol aj u lekároch ale nič mu nezistili (sono) a dostal také tebletky ktoré nezaberajú mohli by ste mi poradiť co by to mohlo byt?
Pohyb keď spraví
@kittykat22 keď správy pohyb
@sweetboss ja som mala to iste co popisujes, a lekarka mi zistila, ze mam natiahnuty medzirebrovy sval. 3 tyzdne som mala obviazane rebra a natierala som si to ibalginom forte mastou. Mala som doporuceny kludovy rezim. Preslo to, ale vazne to trvalo mesiac a v klude. Taka pichlava ostra bolest vystrelujuca zo zadu od chrbta do boku. Som si bola ista ze zomieram 😀
A prečo mu to lekáry nezistili? lebo sním nič nerobili
@sweetboss mne na to prakticka lekarka. Najskor mi stlacala brucho, chrbat a ziadna bolest na dotyk nebola. Potom na to prisla tak, ze narovnala dlan a bocnou stranou ruky mi "buchla" do boku. A to som normalne isla na kolena od bolesti. Povedala, ze to mam natiahnuty medzirebrovy sval, povedala ako sa mam o to starat a isla som domov. Nemohla som ani dychat. Povedala, ze ak to nebude lepsie o 3 tyzdne sa mam vratit. A bolo to v pohode. Na sone by mi na nic neprisli - lebo by mi tam nic nevideli. Nepisem, ze tvoj tatko ma to iste, ale ja som to mala pri priznakoch ktore popisujes.
Tak zatiaľ ďakujem keď dačo sa ozvem dovidenia
🙂
@sweetboss ved mozes skusit na 10-14 dni zaviazat, mast a klud a uvidite. Ak to nepomoze, a bolest bude pokracovat tak treba ist spat k lekarovi. Pricina bolesti sa niekedy hlada tazko, pretoze bolest moze vystrelovat alebo sa prejavovat niekde mimo, kde je primarny problem. Robili tatkovi krvne testy v ktorych bola zahrnuta pecen? Ci nahodou nema nejake blbe hodnoty? To by bolo tiez fajn, keby mal kompletny krvny obraz v poriadku.
Ale to by ho už prešlo nie? však jemu to pretrváva 1rok
@sweetboss skus na tych 14 dni ho hodit do kludu a viazat. Keby tam nieco mal natiahnute a neustale to pretazoval tak tam moze ten problem pretrvavat. To je ako ked mas poskodene koleno a kazdy den behas - to sa potom tazko zahoji. Ved mozes skusit, a ked nie, nech sa znova objedna, ze bolest pretrvava. Dostane odporucanie na ine vysetrenie.
@kittykat22 ahoj je to starsia tema ale presne to iste mam aj ja uz asi cca mesiac ma boli v lavom boku. Moc a odbery su ok rak ja nerozumiem. Co ti vsetko pomohlo alebo ake vysetrenia si absolvovala
@leameleg ahoj, mala som 2x problemy s lavou stranou. to co som tu pisala, tak to mi prisla prakticka tak, ze mi bokom dlane buchla do boku a ja som od bolesti skoro spadla na zem. Zle sa mi dychalo. Pomohol mi ten obvaz. Nebolo treba nic viac. Teraz som mala 2x problem - bolest tupa kde koncia rebra. Ale vysiel mi vysoky cholesterol. Nasadila som zeleninky a je mi ovela lepsie 🙂 Mam tie bolesti po tazkom jedle. Kedy mas ty tie bolesti? A kde presne na tej lavel strane? Tam su casto bolesti z travenia - nemas problemy s plynatostou, nafuknute brucho, krce?
@kittykat22 no ja som sla na odbery vsetko ok. A aj usg brucha v poriadku. Obvodna ma poslala na neurologiu a na rehabko . Vraj je to z chrbtice. Mne to pride niekedy z nicoho nic... a lavy bok od rebra dole . A nie plynatost mam normalnu a ani po jedle sa nic nedeje. Mozno som to len neodpozorovala
@sweetboss a boli ho po jedle, alebo ked spravi pohyb, alebo len tak?