Bolesť v ľavom boku a chrbta

sweetboss
24. máj 2020

Dobrý deň môjho otca pichá už asi 1 rok ľavý bok a aj chrbát alebo takto mi to povedal a už bol aj u lekároch ale nič mu nezistili (sono) a dostal také tebletky ktoré nezaberajú mohli by ste mi poradiť co by to mohlo byt?

kittykat22
24. máj 2020

@sweetboss a boli ho po jedle, alebo ked spravi pohyb, alebo len tak?

sweetboss
autor
24. máj 2020

Pohyb keď spraví

sweetboss
autor
24. máj 2020

@kittykat22 keď správy pohyb

kittykat22
24. máj 2020

@sweetboss ja som mala to iste co popisujes, a lekarka mi zistila, ze mam natiahnuty medzirebrovy sval. 3 tyzdne som mala obviazane rebra a natierala som si to ibalginom forte mastou. Mala som doporuceny kludovy rezim. Preslo to, ale vazne to trvalo mesiac a v klude. Taka pichlava ostra bolest vystrelujuca zo zadu od chrbta do boku. Som si bola ista ze zomieram 😀

sweetboss
autor
24. máj 2020

A prečo mu to lekáry nezistili? lebo sním nič nerobili

kittykat22
24. máj 2020

@sweetboss mne na to prakticka lekarka. Najskor mi stlacala brucho, chrbat a ziadna bolest na dotyk nebola. Potom na to prisla tak, ze narovnala dlan a bocnou stranou ruky mi "buchla" do boku. A to som normalne isla na kolena od bolesti. Povedala, ze to mam natiahnuty medzirebrovy sval, povedala ako sa mam o to starat a isla som domov. Nemohla som ani dychat. Povedala, ze ak to nebude lepsie o 3 tyzdne sa mam vratit. A bolo to v pohode. Na sone by mi na nic neprisli - lebo by mi tam nic nevideli. Nepisem, ze tvoj tatko ma to iste, ale ja som to mala pri priznakoch ktore popisujes.

sweetboss
autor
24. máj 2020

Tak zatiaľ ďakujem keď dačo sa ozvem dovidenia

sweetboss
autor
24. máj 2020

🙂

kittykat22
24. máj 2020

@sweetboss ved mozes skusit na 10-14 dni zaviazat, mast a klud a uvidite. Ak to nepomoze, a bolest bude pokracovat tak treba ist spat k lekarovi. Pricina bolesti sa niekedy hlada tazko, pretoze bolest moze vystrelovat alebo sa prejavovat niekde mimo, kde je primarny problem. Robili tatkovi krvne testy v ktorych bola zahrnuta pecen? Ci nahodou nema nejake blbe hodnoty? To by bolo tiez fajn, keby mal kompletny krvny obraz v poriadku.

sweetboss
autor
25. máj 2020

Ale to by ho už prešlo nie? však jemu to pretrváva 1rok

kittykat22
25. máj 2020

@sweetboss skus na tych 14 dni ho hodit do kludu a viazat. Keby tam nieco mal natiahnute a neustale to pretazoval tak tam moze ten problem pretrvavat. To je ako ked mas poskodene koleno a kazdy den behas - to sa potom tazko zahoji. Ved mozes skusit, a ked nie, nech sa znova objedna, ze bolest pretrvava. Dostane odporucanie na ine vysetrenie.

leameleg
3. máj 2022

@kittykat22 ahoj je to starsia tema ale presne to iste mam aj ja uz asi cca mesiac ma boli v lavom boku. Moc a odbery su ok rak ja nerozumiem. Co ti vsetko pomohlo alebo ake vysetrenia si absolvovala

diaszoky
3. máj 2022

@sweetboss hrudna chrbtica

kittykat22
3. máj 2022

@leameleg ahoj, mala som 2x problemy s lavou stranou. to co som tu pisala, tak to mi prisla prakticka tak, ze mi bokom dlane buchla do boku a ja som od bolesti skoro spadla na zem. Zle sa mi dychalo. Pomohol mi ten obvaz. Nebolo treba nic viac. Teraz som mala 2x problem - bolest tupa kde koncia rebra. Ale vysiel mi vysoky cholesterol. Nasadila som zeleninky a je mi ovela lepsie 🙂 Mam tie bolesti po tazkom jedle. Kedy mas ty tie bolesti? A kde presne na tej lavel strane? Tam su casto bolesti z travenia - nemas problemy s plynatostou, nafuknute brucho, krce?

leameleg
5. máj 2022

@kittykat22 no ja som sla na odbery vsetko ok. A aj usg brucha v poriadku. Obvodna ma poslala na neurologiu a na rehabko . Vraj je to z chrbtice. Mne to pride niekedy z nicoho nic... a lavy bok od rebra dole . A nie plynatost mam normalnu a ani po jedle sa nic nedeje. Mozno som to len neodpozorovala

diaszoky
5. máj 2022

@leameleg ja to mam tiez z chrbtice. Cize bud spokojna

leameleg
6. máj 2022

@diaszoky som som hlavne že je všetko ok