Ahojte. Zacala ma trapit bolest v lavom boku. Neviem presne opisat odkiAL vyzaruje. Mam pocit plneho creva akoby ma bolelo to a neskor mam pocit ,ze je to mozno z chrbta. Uprimne mam obavu. Nechcem zbytocne panikarit..neviem co robit..
Navstivit vseobecneho lekara..vezme krv a aspon ultrazvuk brucha
@dominikatomas stolicu máš pravidelnú? V ľavom boku to vyzerá na hrubé črevo. Treba vyšetriť ak bolesť nebude ustupovať. A veľa piť...
@mirkava bola som na velku normalne. A jem normalne a pravidelne... moze to byt aj z chtbta? Citim tlak aj na hrudniku, krizoch... dufam naozaj,ze to nie je hrub.crevo.. bojim sa ,doteraz som to nemals
@dominikatomas chrbtica je veľmi komplikovaná a môže spôsobiť veľa druhov bolesti. Tlak na hrudníku a v krížoch môže byť chrbtica. Bolesť v ľavom boku od chrbtice som ešte nepočula, ale nič nie je nemožné. Máš sedavé zamestnanie? Dosť pohybu? Ja keď sa malo hýbem, alebo po chorobe, boli ma všetko.
@mirkava momentalne som nezamestanana .ale zacala som cvicit na chrbticu ,lebo som stuhnuta. Pichanie ani rezanie nemam ale akobt tam nieco,,sedelo". Mala som to par krat a preslo to ale uz sa mi to nepaci
@dominikatomas ak je niečo co si mysli, ze je už cez. určite chod k lekárovi.
Aj oblicka moze boliet v boku. Urcite chod k lekarovi, vysetrenia napovedia viac.
Zastavené vetry🤷🏽♀️