uz asi 3-4 dni ma boli v lavom boku. nie je to moc, tabletku si davat nemusim, ale ma to znepokojuje. zacalo to akoby ma bolelo pri oblicke a preslo to na bok. raz ma to takto bolelo pri oblicke a povedala som to urologovi a povedal po sone, ze oblicky su uplne v pohode. lekara sa bojim :D
to mozu bit aj stoho lebo je navikovi ale espunisan nie moze sa dlhodobo a je bez vedlajsich ucinkov dufam ze pomoze mne pomaha
ahoj! presne tento problém mám aj ja..najprv som si myslela,že je to nadúvanie..ale ,ked som tento problém vylúčila,,kedže to bolo ok:.ale bolesť neprestala,,mna poboliva aj v podbrušku v oblasti vaječníkov,,mám tam také čudné pocity,tlak a akoby škvrkani(e PODOBNé AKO čREVá),,ALE toto je také zvláštne..no bola som u gyn. a mám aj zápal v pošve,,takže neviem..stále ma to trápi , tie bolesti,,ako píšeš,nie sú strašné,ale znepokojujú ma,,pretože mi to trvá už vyše mesiaca a nie nie prejsť,,je to nepríjemné,,teraz mám menzes,,a to som sa chystala v pondelok opať gyndovi☹( ale ked mi skončí,,určite tam pojdem znova...mám totiž pocit,,že to súvisí so ženskými vecami..a ked píšeš,,že to máš po skončení s HAK,,tak je to dosť pravdepodobné..v každom prípade treba navštíviť lekára,,možu to byť nejaké dozvuky HAK,,ale lepšie bude sa dať vyšetriť...
aj ja to mám pred menzesom 😠 neviem,,ale asi to niečo má s tým spoločné 😕
aj ja som to mala najhorsie pred menzesom ale potom som zasla ja k u gyn aj on mi predpisal espunisan od vtedy mam pokoj 🙂
@rondicka
@viera1604
tak dnes som bola u lekara, lebo mi to psychicky robilo velmi zle. takze oblicku vylucil, moc bol dobry a tak mam zjavne zhorseny prechod hrubym crevom na lavej strane. mam lieky na spomalene travenie a probiotika. povedal, ze espumisan nebol zly napad uzivat. tak dakujem za radu 🙂
nemate začo aj nabuduce 🙂
presne pred txzdnom dom mala ten isty problem....najprv ze som asi prechladnuta....tak oblickove caje....potom sak mam pred MS tak mozno preto....nakoniec som zasla za gynekologom a zrejme to bola ovulacia....nemavam ju vobec..... 😒 ,takuto moznost som prepasla.....snad po 2 rokoch... ☹....achhhhhhhh koho by to bolo napadlo co uz!!!!snad na buduce.... 😉
Mojho deda od dnes rana pycha pod lavym rebrom vcera padol co to je
kupte si espunisan prejdeto mavam to to je naduvanie