Dobrý večer, prosím má niekto bolesť v lakti? Stalo sa mi asi pred mesiacom v robote že som urobila zly pohyb, ruka v zápästí má bolela asi týždeň. Obviazala som, boliet prestalo. A teraz keď robím dookola určitú činnosť stále tú istú tak ma bolí lakeť. Myslím činnosť v robote. Bolí ma len tá ruka, čo ju namáham. Dviham s tou rukou ťažke závažie. Ono je malé a teda ťažké dosť. A urobila sa mi v Tom lakti na vonkajšiej strane hrčka ktorá boli. Ráno idem na chirurgiu. Preto sa pýtam či mal niekto takúto bolesť, hrčku pri určitej činnosti. Túto prácu vykonávam stále čiže nonstop len túto ruku používam. Ďakujem. A zajtra napíšem čo na to chirurg
@tundra tak idem od chirurga a mám banícky lakeť, po našom golfový. Aj rengen mi robil a potvrdilo sa to. Ono to začalo v zápästí a teraz je to v lakti. Tá hrčka je práve stvrdnutú šľacha či čo. Kontroloval mi to dvakrát. Aj pred rengenom aj po rengene. Mám kľudovy režim a keď neprestane tak druhé štádium liečby je obstreky a tretie je operácia
@tundra práve to namáhanie jednej ruky v robote. Ale chvála Bohu mám super sefa tak mi zmení prácu aby som nenamahala ruku.
Razova vlna pomoze.
Môze to byt tenisovy (vonkajsia strana) alebo golfovy laket(vnutorna strana).
Bolest vznika pri dlhodobom pretazeni.Operacia je potrebna u cca.4% postihnutych.Mna boleli obidva,pravy viac.Bolo v zime,vela snehu a z lopatovania, som ich pretazil.Doktor pozrel,spravil skusku,dal mi mast za 16fr a povedal,ze to prejde.
Trvalo to rok,kym bolest zmizla.