Dobrý večer chcem sa spýtať či ste sa stretli s bolesťou v členkoch +praskanie pri chôdzi .... Manžel sa sťažuje na túto bolesť už dlhšie nenormálne mu praská v členkoch pri chôdzi dokonca sa mu zvykne podlomiť noha keď napríklad zostúpi zo schodu ... Áno je nezodpovedný že s tým nejde k dr stále ho posielam ale to je ako malé dieťa asi len chytiť za ruku a poďme ... Ak ste sa s niečím podobným stretli prosím napíšte mi sem čo to bolo ....ja ho k tomu dr prinútim aj tak ísť ...lebo sa mi to nepáči 😔
treba ist k dr, dovodov mozebyt kopa a zdiagnostikuje ho iba lekar. Praskanie v celnkoch, moze byt z klbov, alebo asi aj slachya pod.. kadeco... moze mat nadvahu, malo svalov, nikto tu nema vestecku gulu. Ak mal nejaky uraz, moze to byt z toho, ja som to mala na clenku, aj pri kolene potom pri dalsom uraze. Musela som pridat rehabky a viac cvicit... ale to nemusi byt vas pripad, naozaj to bez lekara nevyriesite. Najlepsie nejaky dobry, samozrejme ak nechodi k dr, mal by zacat preventivkami, a u nas mne s clenkom aj kolenom najviac pomohol chirurg, niekde chodia k ortopedom... urobili rtg, pozreli, vysetrili a bolo...
Ale čo mal zlomeninu členku?