Zacalo ma pobolievat ucho,krcny nezistil nic. Mam ist na neurologiu a k zubnemu chirurgovi. Zrejme to bude z krcnej chrbtice,mam s nou tazkosti a bolest mi vyzarovala do ramena a teraz toto ucho. Na mri som nemala ziadne katastrofalne vysledky. Klasika mierne vysunute platnicky,cysty,zuzeny miechovy kanal a podobne. Otazka znie,mohla sa za pol roka od mri tak poskodit chrbtica,ze by tam nastali vaznejsie zmeny a v dosledku toho mam tie bolesti? K neurologovi idem o mesiac,dovtedy si musim nejako sama pomoct. Ale ako?
@macilaci chodila som k fyzioteraputovi s tym ramenom. Mal dobre referencie. Bol vystudovany fyzioterapeut,robil na fyzioterapii dlhe roky a potom si zalozil zivnost a robil uz len doma. No to bolo len take hladkanie,ziadne odblokovanie. Ja ked aj spomeniem pred fyzioterapeutmi odblokovanie,tak krutia hlavou. Ukazal mi cviky a tie cvicim dodnes.Bola u 3 roznych a kazdy len tak jemne masiroval
Bola si už u zubára? Mňa ucho vždy bolieva zo zuba.
@janka1011 ano aj zubar vylucil zubny problem,robil rontgen. Na 100% je to z krcnej chrbtice
Ja som skúšala masérov dovtedy kým som nenarazila na takú ktorá mi pomôže. Vyskúšala som fakt veľa 😉. Aj fyzioterapeut ou som hľadala dlho. Nie každý to vie. Od kial si? Košice Košice okolie ti viem dať kontakty ktoré mne pomohli.
Navštív chyropraktika, fizioterapeuta alebo dobrého maséra. Od blokujú krčnú a budeš vedieť či to bolo z toho. Ja som to mala tiež. Po odblokovani už ucho nebolelo🙂