Bolesť, točenie hlavy a zhoršenie zraku. Mali ste podobný problém?

layla83
28. nov 2019

Dobry ma niekto podobný problem ?Asi mesiac ma boli hlava a pridalo sa k tomu aj točenie a zhoršenie zraku.Hlava ma boli len na ľavej časti.

hyta
28. nov 2019

@layla83 Môže to mať súvislosť s krčnou chrbticou. Treba určite navštviť lekára.

nikpa
28. nov 2019

@layla83 smer lekár, nie kôň

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ddiduska
28. nov 2019

@hyta moja známa mala také príznaky a bolo to zo šedého zákalu. Zvážila by som aj vyšetrenie u očného lekára.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amienne
28. nov 2019

@boldo87 nepopieram ...ale ozaj myslite, ze tento komentar zakladatelke bolon treba citat? Tieto priznaky mozu signalizovat vela diagnoz ale urcite by som tu nestrasila tymi najhorsimi. Trosku empatie by nezaskodilo.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amylee1910
28. nov 2019

@amienne to tu nie je nič nove toto strasenie..raz som tu videla prispevok kde autorka ukazala fotku ze ma akysi flak na stehne a jedna jej tu napisal ze to iste mal jej stryko a bola to rakovina uz neviem v ktorom stadiu..nakoniec to mala autorka len ekzem..takze asi tak..

amienne
28. nov 2019

@boldo87 ja rozumiem a zrejme to vyznelo inak nez ste mysleli. Ja len rozmyslam ako by som sa citila ked by som si to precitala.

zuzka565
28. nov 2019

Ja som mala skoro to iste pred par mesiacmi. Vtedy som mala problémy s krvnou chrbticou. Ako som začala cvičiť jogu tal mi to prešlo. I keď niekedy to aj tak cítim.

slavkasobanska
29. nov 2019

Ahoj aj ja to mávam niekedy , bola som na všetkých vyšetreniach a mam to z ucha Vertigo , tak len lieky na rozšírenie ciev s hlavne cvičiť , ale treba ísť na vyšetrenie určite