Už je to asi dva týždne čo doma cvičím na spevnenie svalov bola som už riadne mľandravá a nikdy predtým som necvičila. Som strnulá. Keď stojím rozkročene nedosiahne rukami na zem. Mám stiahnuté svalstvo a aj napriek tomu že cvičím viac ako predtým nedokážem. Boli to a večerami mám v lytkach hrozne kŕče. Čo robím zle ? Svalovku ako takú nemám dýcham podla návodu. Mám 50kg cize nebude to nadváhou. Dakujem za rady 🙏ze ako tie svaly ponaťahovať a nezranit bsa
Určite ich máš skrátené takmer všetci ich tak mame.a ti čo majú sedavu prácu hlavne druhá strana stehien mala by si si nájsť strečing a aj ten robiť.Ideal by bolo nájsť si fyzioterapeuta ten Ťa naučí čo robit ja mám skrátené na krku a veľmi mi cviky pomahaju
Ahoj, ja cvičím jogu, plný YouTube je toho... Len treba nájsť tu správnu, radia tam ako a kedy dýchať, čo je pri cvičení najdôležitejšie... Určite odporúčam, pretože joga je už aj na určité časti tela alebo na chudnutie, spevnenie svalstva a tak ďalej
S cvičením ti neporadím, ale na svalové kŕče jednoznačne magnézium. Berú to aj vrcholoví športovci.
Si pozri na internete pred cvičením strečing a poriadne sa ponaťahujem a až potom cvič
A určite aj po cvičení