Bolesť svalov pri Covide-19

16. feb 2022

Baby, mali ste bolest svalov (hlavne nôh) pri covide? Som chora uz 12.den, ešte pozit antigen, priznaky take stredne, už som skoro ok, ale ta bolest svalov ako svalovka je silna... čo vám pomohlo?

majamat
16. feb 2022

je to uplne bezny priznak, mne pomahal Metamistad tbl,a le aj Paralen, resp. neslo o to, ze by mi to tie lieky vyrazne stlmili, skor o to, ze sa mi tieto bilesti zlepsovali, ked mi klesala teplota. akonahle mi stupala, opat sa boelsti zhorsovali.

autor
16. feb 2022

ja som to mala este na zaciatku choroby pri teplote silnejsie...
teraz som bez teploty no i tak.. ach kedy to uz skonci

majamat
16. feb 2022

ja si uz dobre nepamatam, ako to bolo,a le bolesti celeho tela som mala teda najviac pri teplotych, aj mimo teploty, ale to bolo menej a teda teploty som mala 10dni. potom este telo bolelo,a le uz to bolo lepsie. regneracia urcite nenastane zo dna na den, aj ked su take skokovite zlepsenia. urcite do 14dni ma to bolelo a potom som bola este nejaky cas tak nanic, ale uz to bolo lepsie. kym som nezacala normalne fungovat, tak som bola aj iunavena. potom som sa rozbehla a zacala som velmi rychlo fungovat normalne.

lienoccka85
20. feb 2022

Mne pomohol ulavit Cetalgen, ten je dobry aj pri bolesti svalov, aj hlavy, dost mi ulavil, ked som prekonala covid, ale teda ono to trva, kym sa telo s tym vysporiada, kym sa opat dostaneme do formy, aj kamoska, co prekonala tak predtym behavala bezne a potom mala problem udychat vobec rychlu chodzu. Cize treba potom cas na regeneraciu 🙂

tanickalab
23. feb 2022

@majamat nejde to hneď to je jasné, najmä človek ak keď unavený počas covidu bol, tak to tiež neprejde len tak. Švagriná tá mala dlhší čas problémy vôbec ráno vstať z postele, nejako sa rozhýbať, že jak ju covid skolil, tak ozaj dostať sa z toho nebolo easy.