Už 2 roky ma trápi zdravotný problém. Všetko sa to začalo koronou pred 2 rokmi (nie som očkovaná), koronu som nemala nejakú závažnú. Cítila som ako keby som mala chrípku, bolesť svalov, hrdla atď. Po korone ma začali extrémne bolieť všetky svaly, som extrémne unavená, bez energie. Niekedy mám take silne bolesti svalov, že jedine pomáhajú studené obklady, alebo sú masirujem a “lámem” kostičky na rukách. Robili mi všelijaké testy od pečeňových cez vitamíny atď. Všetko v poriadku. Teraz som bola na testy z CELIAKIE, tiež všetko poriadku, nemám celiakiu. Plus k tomu mám ešte ekzém po rukách. Uu fakt neviem čo to môže byť. Chodím na reumu a tá je tiež vylúčená a tak isto nemám ani zápal. Brala som Sulfazalazin a tiež beriem vitamín D. Nemáte niekto niečo podobne ? Všeobecne mi povedala vybrať mandle kvôli tomu, že som mala Streptokoka, ale na krcnom mi povedali, že určite nevyberať, v mandliach je všetko v poriadku
@blondeviktor ja mam to iste ale so slachami, uz mi to ale pomaly ustava, trva to od oktobra, niekedy je to taka bolest, ze nevladzem hybat rukou/nohou, uplne sa citim otupena, nedokazem premyslat vtedy, uz som z toho bola dost zufala, dala som sa do setriaceho rezimu, nezdviham nic tazke, kes upratujem, tak to robim pomaly, ziadne prudke pohyby
@blondeviktor ja tiež to iste :( Ale mňa bolia svaly na dotyk . zatlačím sval a ma boli ako modrina, aj ako mám rebrá no celý človek. Masáže, lieky , kúpele nic nepomohlo, krv detto no nic ;(. Hovoria že si vymýšľam ale na mňa príde slabosť v rukách a spadne mi hrniec. Boli mi robené testy na tetaniu všetko v norme. Sedací sval ma tiež tak boli až po pól zadku ale pri stlačení a až to vystreluje do krížov a keď tam zatlačím si alebo niekto omylom taká bolesť ako keby niekto drobné skla tam zatlačili naraz :(. Nevedia čo mi je.
Ja po prvej silnej vlne kotliny neskutočne bolesti nôh také že som plakala od bolesti nič nezaberalo....trvalo to dlho predlo...celkovo mi táto choroba totálne nabúrala organizmus....lekáry na nič závažné neprišli.
Až neskôr o hodne neskôr aspoň to že mám alergiu na mlieko...ako som vyradila mliečne, prešla na bezlaktozove hodne sa mi polepšilo.
Ja som to jeden čas tiež mala, ale potom to prešlo zo dňa na deň.
@blondeviktor test na boreliozu ti robili?
@nikpa áno
@blondeviktor .