Bolesť stavca

uzanka16
10. nov 2016

Neviete mi niekto povedta co mi aspon priblizne je a co s tym robit aby to prestalo? Mam bolest v 1 stavci ci na dotyk ci v pohybe a to taku akoked si predstavite ze mate bolestivu modrinu a pritlaicte si na nu, taky je to pocit. Bolest sa da zniest je to taka mierna, ale aj tak.Mam 10 mesacnu dcerku, velmi casto ju dvyham, namaham sa, krcim.Dakujem

uzanka16
autor
10. nov 2016

zabudla som dopisat stavec ktory boli je hrudnikovy.

katarinamarkova
10. nov 2016

@uzanka16 a doktor ti na to čo povedal?

uzanka16
autor
10. nov 2016

@katarinamarkova nebola som s tym lebo tunak nic riadne nerobia,len obstreky vedia dat a to je vsetko,skusim ist za fyzioterapeutkou

katarinamarkova
10. nov 2016

@uzanka16 a na nete ti so stavcom pomôžu fundovanejšie ako doktor? nechápem tu logiku, prepáč.
ak sa ti nepáči spôsob akým možno nejakého suseda, keď hovoríš, že ty si u žiadneho nebola, liečil nejaký ten ujo doktor, tak choď k inému, kde je problém?
chrbtica a stavce nie sú sranda, nemusí ti byť nič.....tak isto ako ti môže zajtra pri blbom pohybe ten stavec prasknúť.

mamazem
11. nov 2016

@uzanka16 fyzioterapeut/ka je veľmi dobrý nápad 🙂

mirkaaa80
11. máj 2017

@uzanka16 ahoj, ako si dopadla s tým stavcom? Čo bolo príčinou?

uzanka16
autor
11. máj 2017

@mirkaaa80 bola som s tym na ortopedii a pricina neznama,ze to mava tak vela zien presne to co som opisala a nevie sa preco,jedine mi co odporucili cviky alebo ist k fyzioterapeutke

mirkaaa80
11. máj 2017

@uzanka16 ďakujem 😊

danielahamar
11. máj 2017

bože baby, máš to proste vyhodené, opuchlo to a treba to dať naspäť, odpuchne, nerobiť prudké pohyby a hlavne posilovať stavce

natalichovancova
9. júl 2020

@uzanka16 dobrý deň, viem, že je to už stará konverzácia, ale skúsim.. Co vám prosím pomohlo? Ja som bola u ortopédia, dostala som ostrekov a lieky. Tiež som skúsila chiropraktika a cvičím jogu. Stále to boli :/

uzanka16
autor
9. júl 2020

@natalichovancova dobrý deň, išla som ku fyzioterapuetke, masáž u nej a plus povinné cviky kazdy deň od nej a prestalo.Sice neviem po akej dobe ale prestalo bolieť.

natalichovancova
10. júl 2020

@uzanka16 ďakujem 🙏 zájdem aj ja teda