Neviete mi niekto povedta co mi aspon priblizne je a co s tym robit aby to prestalo? Mam bolest v 1 stavci ci na dotyk ci v pohybe a to taku akoked si predstavite ze mate bolestivu modrinu a pritlaicte si na nu, taky je to pocit. Bolest sa da zniest je to taka mierna, ale aj tak.Mam 10 mesacnu dcerku, velmi casto ju dvyham, namaham sa, krcim.Dakujem
@uzanka16 a doktor ti na to čo povedal?
@katarinamarkova nebola som s tym lebo tunak nic riadne nerobia,len obstreky vedia dat a to je vsetko,skusim ist za fyzioterapeutkou
@uzanka16 a na nete ti so stavcom pomôžu fundovanejšie ako doktor? nechápem tu logiku, prepáč.
ak sa ti nepáči spôsob akým možno nejakého suseda, keď hovoríš, že ty si u žiadneho nebola, liečil nejaký ten ujo doktor, tak choď k inému, kde je problém?
chrbtica a stavce nie sú sranda, nemusí ti byť nič.....tak isto ako ti môže zajtra pri blbom pohybe ten stavec prasknúť.
bože baby, máš to proste vyhodené, opuchlo to a treba to dať naspäť, odpuchne, nerobiť prudké pohyby a hlavne posilovať stavce
@uzanka16 dobrý deň, viem, že je to už stará konverzácia, ale skúsim.. Co vám prosím pomohlo? Ja som bola u ortopédia, dostala som ostrekov a lieky. Tiež som skúsila chiropraktika a cvičím jogu. Stále to boli :/
@natalichovancova dobrý deň, išla som ku fyzioterapuetke, masáž u nej a plus povinné cviky kazdy deň od nej a prestalo.Sice neviem po akej dobe ale prestalo bolieť.
@uzanka16 ďakujem 🙏 zájdem aj ja teda
zabudla som dopisat stavec ktory boli je hrudnikovy.