Bolesť srdca

14. okt 2022

Ahojte máte niekto skúsenosť s tupou alebo bodavou bolesťou na srdci? Keď stojím, alebo sa hýbem tak to cítim. Aj keď si ľahnem, tak to neprestáva. Iba ak si ľahnem na brucho doslova v jednej polohe mi to prestane. Mám 17 rokov, čiže snáď takto skoro by som nemala mať problémy so srdcom.. Čo to môže značiť za problém? Mám miernu skoliózu zistenú už dávnejšie, ale doteraz som nikdy takéto nepociťovala, ani chrbát ma nebolí len proste to pichanie.

lucinka5051
14. okt 2022

To moze byt aj od chrbtice ale moze to byt aj srdce, ktovie...treba ist k lekarovi ;)

viestta
14. okt 2022

Treba ísť k ortopéd ovi, začať chodiť na rehabitacie a poctivo cvičiť. A dávať si pozor na držanie tela, kľudne to môže mať pôvod v zlom držaní tela.

autor
14. okt 2022

@viestta No práveže ja chodievam dosť zhrbená, takže môže to byť tým. Mala som osobný ekg holter pred pol rokom kvôli vysokému tepu (prestala som športovať a začali problémy), ale povedali že okrem pár extrasystol som zdravá, tak snáď mali pravdu a je to nakoniec v tej chrbtici

autor
15. okt 2022

@lucinka5051
@viestta

Baby ja som práve zistila, že ma pichne v tom srdci vždy keď si s prepáčením grgnem. Zakaždým, najprv som to sledovala trošku že či sa mi to len nezdá ale je to tak. Môže to značiť problém s trávením alebo to je náhoda?

janula1976
15. okt 2022

môže to byť aj od hrudnej chrbtice tzv.algicky hrudný syndróm.....treba určite smer ortopéd alebo neurolog....keby to bolo srdce tak tam zvyknú byť aj iné problémy .....podľa mňa to není srdce lebo srdce nebolí ,...tak mi povedali viaceré doktorky