Bolesť spazmy pod lopatkami

30. okt 2024

Dobry den mam velke spazmy pod lopatkami,absolvoval som 10 dni rehabilitácii a doma masiroval s loptičkou ale spazmy stale su a bolesť pretrváva.Viete poradit z vlastnej skúsenosti?

minenkak
30. okt 2024

Cvičiť,cvičiť,cvičiť,suché teplo, magnézium,

minenkak
30. okt 2024

A yoga

pribinak
30. okt 2024

Mizes cvičiť koľko chceš, ale najskôr treba lieky na uvoľnenie a upokojenie

autor
30. okt 2024

@pribinak bral som guajacuran a magnezium beriem do teraz ake lieky odporučate?
@minenkak cvičim a cez bolesť nemam cvičit

minenkak
30. okt 2024

Tak necvic cez bolesť

autor
30. okt 2024

@minenkak preto som požiadal o radu a necvičiť podla mna nie je riešenie

biibiana
30. okt 2024

Pomôže ti jedine to rozmasirovat. KVALITNÝ fyzioterapeut si s tým poradi. Aké rehabilitácie si absolvoval? Mam to často a nikdy mi nepomôže nič až efektívna masáž.

biibiana
30. okt 2024

Ak nemáš moznost ist ku fyzio, môžeš si to najprv nahriať suchým teplom a následne popros niekoho nech ti to poriadne premasiruje.

minenkak
30. okt 2024

Nie chcela som napísať treba ísť aj cez bolesť

pribinak
30. okt 2024

Flector a keď máš silne bolesti tak necvicit

oriesocek
30. okt 2024

Odporúčam dobrého fyzioterapeuta a on cez mäkké techniky, bankovanie, suchu ihlu to dá dokopy. Samozrejme každý deň cvičiť cviky, čo ukáže. Ešte akupunktúru a kombináciu s napr magnetom, laserom, ultrazvukom… ale všetko až po akútnej fáze…

kacena4
30. okt 2024

lieky nie su riesenie potlacaju problem. treba pravidelne cvicit podla pokynov na rehabilitacii popr. opatrne silove cviky. dôležité je spravne sedenie a chodza cim sa nebude zhorsovat stav a necumiet do telefonu. tiez pomaha masaz uvilnuje spazmy

veselo_neveselo
30. okt 2024

Spravne sediet, cez den priebezne cvicit, pravidelna masaz, aj kazdy tyzden pokial sa to neuvolni. Pokracovat s fyzioterapeutom, naucit sa strecing na tie casti co bolia.

Vela plavat, spravne posilovat. Vyriesit zle drzanie tela, posed pri pc, pri praci nesediet ale menit polohy, stat, sediet na fitlopte. Mam pokracovat?

Nic noveho tu nevymyslime, treba masirovat, cvicit, poriesit pricinu toho, preco to mas tak stuhnute.

aurinia
30. okt 2024

Diklobene gel, potierat. Najst si fyzioterapeuta, chodit pravidelne. Nenosit tazke veci. Nerobit namahave prace, mne škodi najma tahanie, tahala som konare a davala na kopu. Druhy den som sa nevedela postavit. Dat si pozor ak sa spotis, chrbat drzat v teple. Vzdy nosit nejaku tenku vestu. Nekupat sa v studenej vode. Nespat na sedačke. Sedave zamestnanie pri PC tak to je zabiak.