Neviete mi nahodou poradit co by to mohlo byt? V pondelok ma zacalo strasne pichat v uchu a vystrelovalo do hornych a dolnych zubov na ten strane. Dala som si burrow do ucha. Na druhy den bolo o dost lepsie. Vcera vecer ale zacala ako keby pulzujuca bolest v hornej 4ke alebo 5ke. Neviem presne. V decembri bola v tych zuboch menena plomba. Zubar robi s mikroskopom a vsetko pekne vycistil. Koncom maja mi robil aj rtg v ramci preventivky a vsetko bolo ok. Dnes zase boli ucho, cela polka zubor hore, boli aj klb na tej strane. Mam aj mierne zvysenu teplotu 37.3. Co robit alebo kam s tym ist
Ja som raz takto mala zo dva dni zaľahnuté v uchu. Neriešila som, kvapkala som nejaké voľnopredajné kvapky. Lenže potom začalo ucho neskutočne bolieť, prechádzalo to do sánky tak že som nemohla ani žuvať. Naozaj strašná bolesť. Obvoďák ma poslal na ušné, našli mi veľmi silný zápal, nasadili ATB a do týždňa bolo dobre.
zapal,smer zubar.
Trojklanný nerv. Smer všeob.lekár a následne ORL.
Moze to byt aj prievan.
Otvorene okno v aute napr.
Alebo mensi kaz a pirevan a vtedy je to horsi priebeh.
Vatu do ucha.
Ak bez zlepsenia, rtg, zubar
@mareka49 prievan som tipovala aj ja, zacalo to potom ako sme mali doma prievan a vcera sme boli dlho v klimatizovanom aute a na vecer sa to zhorsilo
Ja by som šla na ORL
Určite prievan, skúste teply olej do ucha, dajte si vatu do ucha poprípade niake kvapky ak máte. Prešla som si tým pred mesiacom a bolelo to dobré 2 týždne. Držím palce
Mozno trapna rada, ale.skusila by som aj trochu aply do ucha.
Mne to prinasalo urcitu ulavu na chvilu.
Prievan je svina.
Rychle vyliecenie
Kam ist? Typujem najprv k zubarovi