Čauko, píšem tu o tom ze už asi cca týždeň aj dáke dní ma boli sánka je to také ze keď napríklad silno zakusnem tak to boli až ma to boli tak ze normálne cítim ako ma to boli v ľavom ucho pretože to ma boli na ľavej strane, celkom ma boli s toho aj spánok z čoho to môže byť prosím
@donutka99 hocico...zuby, vnutorna infekcia ucha...naskor by som riesila zubara a podla snimku sa uvidi ci tam nie je kaz, zapal, zuby mudrosti...a ak nie to tak ORL ;)
Mozno klbiky
@casillas28 ja to mam tak ze keď zatnem zuby tak na pravej strane je to ok a na ľavej je to zle nemôžem tam spojiť zuby vôbec ťažko boli to a ta bolesť je taka ze keď to zatnem tie zuby no tak ma boli to aj v uchu aj celá sánka hlavne dole ta kosť až hore k uchu
@zorkahorka jedna pani mi poradila taka známa ze si mam kúpiť chránič na zuby co majú pri boxe a ze mi bolesť časom. Prejde keď to namocim. Do vodí teplej a budem to mam na zubach
@donutka99 chránič na zuby🤦 nevyrieši evidentný zdravotný problém. Po toľkých dňoch bolesti treba ísť k zubárovi,ak sa vylúči zub,ďasná,tkanivá tak ďalšie vyšetrenia.Ale zubár je najprv naj,spraví RTG
@kubkovamama áno jasne, ďakujem vám za vaše odpovede všetkým 🙂
@donutka99 daj si skontrolovať kĺb na sanke (neviem ako sa to odborné nazýva)
@donutka99 zuby múdrosti nemôžu rásť?