Bolesť ruky po odobratí krvi

22. jún 2022

Dobry den. Prosim Vas je toto normalne po odobrati krvi? Dako by som tu modrinu neriesila ale dceru boli cela ruka neviem ci ma ist na pohotovost aby ju nevysmiali.

autor
22. jún 2022
pribinak
22. jún 2022

Praskla žila. Kúp si na to heparoid

Na pohotovosť chodiť s tým nemusíš

autor
22. jún 2022

@pribinak ok. Dakujem.

simca06022011
22. jún 2022

normalka ... moj chlap ma toto vzdy... nemusis stresovat, v podstate ani heparoid netreba mozno, zvycajne do par dni to preslo vzdy

stanulienkat
22. jún 2022

Na pohotovost s modrinou??🙄

autor
22. jún 2022

@stanulienkat kde to citas??? Pisem ze ju boli cela ruka tak ak nevies k tomu nic normalne napisat tak cus a nekomentuj a ak citas tak normalnu odpoved som uz dostala takze dakujem a ignorujte uz tuto temu!

stanulienkat
22. jún 2022

Boli ju ruka od modriny,ved je to logicke. Trochu rozmyslaj, kym zavesis takuto hovadinu na net a chces pretazovat pohotovost. Kup Heparoid a hotovo. Trochu menej hysterie.

lubina
22. jún 2022

brali jej krv, praskla zilka a krv stiekla a urobila modrinu, to mam ja vzdy a tiez ma modrina aj vzdy boli. Ale za par dni je to prec, ja si to potieram Liotonom, to je na modriny dobre, mne zabera.

autor
23. jún 2022

@stanulienkat tak aby si bola v obraze nakoniec ta pohotovost bola nutna pretoze jej ostala spicka ihly v ruke. Myslim ze sa tu denno denne zakladaju ovela hovadskejsie temy a odpovedi je neurekom ale ked sa pytas nieco normalne tak nato ti nikto nevie odpovedat. Ja viem ze s modrinou sa nechodi na pohotovost ale aby niekto nevedel poriadne ruku zodvihnut to sa mi nezdalo uz normalne.

zuba1987
4. sep 2022

Ahoj, ako jej ju vytiahli?

nika898
7. mar 2024

Dobrý deň. Prosím vás ako jej zistili že jej tam zostala špička ihli? Mna tiež boli cela ruka po odbere. Ruku som mala opuchnutu a tŕpne mi. Nemôžem ju poriadne ani vystrieť a to som bola na odber v pondelok. Dakujem